Lean Bouwen

Lean Bouwen - Arend van Randen | Tiliboo-afrobeat.com

... ontwikkeling Lean Bouwen. Lean Bouwen blijft zich binnen een lerende organisatie als de onze verder ontwikkelen ... LEAN bouwen - Van der Hulst Bouwbedrijf ... . Dat betekent nog meer de samenwerking zoeken met leveranciers en optimaal gebruik maken van elkaars kennis en kunde. Het werken met BIM (bouw informatie modellen) zorgt voor een betere samenwerking, vermindering van faalkosten en een snellere doorlooptijd van de ... Wat is LEAN bouwen? Update: 14-3-2019. LEAN bouwen is het continu verbeteren van processen in de bouw. Het doel is om verspillingen te verminderen en ... LEAN bouwen - Balance & Result ... . LEAN bouwen is het continu verbeteren van processen in de bouw. Het doel is om verspillingen te verminderen en als het kan deze zelfs weg te nemen. Alles wat geen waarde toegevoegt, dat wordt gezien als verspilling bij LEAN bouwen. LEAN bouwen staat binnen BAM voor het creëren van klantwaarde en continue verbetering. Klantwaarde is alles waar de klant voor wil betalen, alles dat direct bijdraagt aan het eindproduct. Deze denkwijze is afkomstig uit de auto-industrie en heeft voor vele verbeteringen gezorgd op...

INFORMATIE

AUTEUR
Arend van Randen
DIMENSIE
7,9 MB
BESTANDSNAAM
Lean Bouwen.pdf

OMSCHRIJVING

Hans, eigenaar van een bouwbedrijf, loopt vast in zijn werk. Steeds weer krijgt hij te maken met overschrijdingen van bouwbudgetten, te late opleveringen en gebrek aan vertrouwen. Bij toeval komt hij op het spoor van lean bouwen, waarna hij besluit hiermee aan de slag te gaan. Het gaat echter niet vanzelf. Hans worstelt met het introduceren van de nieuwe managementstijl die hoort bij een lerende organisatie en het veranderen van de (bedrijfs)cultuur. Ook bij de mensen om hem heen ervaart hij weerstand. Door het toepassen van lean methodieken als leanplannen en concurrent engineering slaagt hij erin vorm te geven aan een nieuwe manier van bouwen.

Wil je het boek lezen?Lean Bouwen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Arend van Randen. Lezen Lean Bouwen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN