In gesprek met Mark Rutte

In gesprek met Mark Rutte - Derick-H. Maarleveld | Tiliboo-afrobeat.com

...prek met de minister-president op NPO1 is vrijdagavond bekeken door 982 ... Arib wil in gesprek met Rutte na woede over toeslagennotitite ... .000 mensen. Daarmee staat het interview op de negende plek in de best bekeken programma's van vrijdag. In gesprek met Mark Rutte is het eerste serieuze, baanbrekende boek over de nieuwe Nederlandse premier. Derick Maarleveld schetst een fascinerend portret van een succesvol man en liberaal. Maarleveld bespreekt de opkomst van Rutte als staatssecretaris, de strijd met Rita Verdonk, de rol van oppositieleider tegen het laatste kabinet-Balkenende en de historische Kamerverkiezingen van 2010. Rutte vraagt de jeugd om ideeën tegen corona: 'Ik weet niet zeker of ... PDF Live in gesprek met Mark Rutte - VVD ... . Rutte vraagt de jeugd om ideeën tegen corona: 'Ik weet niet zeker of dit mijn kinderen heeft bereikt' Of pubers de complimenten van premier Rutte (dat ze de coronaregels goed n...

INFORMATIE

AUTEUR
Derick-H. Maarleveld
DIMENSIE
7,9 MB
BESTANDSNAAM
In gesprek met Mark Rutte.pdf

OMSCHRIJVING

Mark Rutte is de eerste liberale Nederlandse minister-president in negentig jaar. Nog nooit leverde zijn partij, de vvd, de premier. Zelfs beroemde voorgangers als Hans Wiegel en Frits Bolkestein wisten het niet zo ver te schoppen. Wie is die man? Hoe denkt hij over het liberalisme? Welke gedachten heeft hij over de Nederlandse politiek? Waar wil hij met ons land naartoe? In gesprek met Mark Rutte is het eerste serieuze, baanbrekende boek over de nieuwe Nederlandse premier. Derick Maarleveld schetst een fascinerend portret van een succesvol man en liberaal. Maarleveld bespreekt de opkomst van Rutte als staatssecretaris, de strijd met Rita Verdonk, de rol van oppositieleider tegen het laatste kabinet-Balkenende en de historische Kamerverkiezingen van 2010. Maar ook komen in het boek aan bod de rol van het liberalisme in de Nederlandse politiek, het belang van leven in vrijheid in een welvarend land en de noodzaak van initiatief en doorzettingsvermogen. In gesprek met Mark Rutte is een noodzakelijk boek voor ieder die iets van onze jeune premier wil weten. Derick-H. Maarleveld (1956) is ondernemer en schrijver. Hij studeerde rechten aan de Universiteit Leiden. Hij werkte voor het Amerikaanse Procter & Gamble en het familiebedrijf Maarleveld & Co. Tegenwoordig leidt hij de Nederlandse vestiging van Puig uit Barcelona.

Wil je het boek lezen?In gesprek met Mark Rutte in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Derick-H. Maarleveld. Lezen In gesprek met Mark Rutte Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN