De Traumaheli Rukt Uit!

De Traumaheli Rukt Uit! - Bert Dercksen | Tiliboo-afrobeat.com

...001 is de traumaheli een bekend verschijnsel in Noord-Nederland ... Traumahelikopter rukt uit voor melding in Middelburg ... . Vrijwel dagelijks rukt de gele UMCG-helikopter uit naar een spoedgeval, met aan boord het Mobiel Medisch Team (MMT). Het MMT is een snel inzetbaar team dat medisch-specialistische ziekenhuiszorg op straat kan verlenen. Sinds 2001 is de traumaheli een bekend verschijnsel in Nederland. Vrijwel dagelijk rukt de gele helikopter uit naar een spoedgeval, met aan boord het Mobiel Medisch Team (MMT). Het MMT is snel inzetbaar en verleent medisch-specialistische ... bol.com | De Traumaheli Rukt Uit!, Bert Dercksen ... ... . Het MMT is snel inzetbaar en verleent medisch-specialistische zorg op straat. Vaak gaat het om ongevallen in het verkeer, thuis of op het werk. De Traumaheli rukt uit! Slachtoffers vertellen hun verhaal, uitg. Profiel - Bedum, isbn 9789052945026, 96 pag. full color, gebonden. Het boek kost ...

INFORMATIE

AUTEUR
Bert Dercksen
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
De Traumaheli Rukt Uit!.pdf

OMSCHRIJVING

Indringende verhalen achter de ongevallen.Betrokken raken bij een ongeval in het verkeer, thuis of op het werk, is voor velen een schrikbeeld. Toch overkomt het dagelijks tientallen mensen.Sinds 2001 is de traumaheli een bekend verschijnsel in Nederland. Vrijwel dagelijk rukt de gele helikopter uit naar een spoedgeval, met aan boord het Mobiel Medisch Team (MMT). Het MMT is snel inzetbaar en verleent medisch-specialistische zorg op straat. Vaak gaat het om ongevallen in het verkeer, thuis of op het werk. Ook vliegt de traumahel naar mensen die om een andere reden acute zorg nodig hebben.Aan de hand van waargebeurde en persoonlijke verhalen wordt een indruk gegeven hoe een oproep van de traumaheli in zijn werk gaat. Slachtoffers vertellen over hun ongeval en wat hen is bijgebleven van die eerste momenten nadat de hulp op gang kwam. Ook wordt beschreven hoe het nu met ze gaat. Verder wordt er een Mobiel Medisch Team voorgesteld, en is te lezen hoe de verschillende hulpverleners met elkaar samenwerken.

Wil je het boek lezen?De Traumaheli Rukt Uit! in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Bert Dercksen. Lezen De Traumaheli Rukt Uit! Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN