Verrassend Brabant

Verrassend Brabant - Verrassend Brabant | Tiliboo-afrobeat.com

...send Brabant--- Home ---Al verschillende keren kregen we de vraag of de foto's ook te koop zijn als grotere afdruk of poster ... bol.com | Verrassend Brabant, Verrassend Brabant ... ... . Op Werk een de Muur kunt u de eerste foto's bekijken die geselecteerd kunnen worden voor een afdruk. Er volgen er in de komende tijd nog meer. Verrassend Brabant is een prachtig kijkboek dat door het grote formaat en prachtige vormgeving wellicht het mooiste fotoboek over Brabant mag worden genoemd. De mengeling van landschappen, natuur, kerken en kapelletjes, watermolens en oude fabrieken, van dorpen en gehuchten tot g ... Verrassend Brabant | maandag 15 april 2019 | Bibliotheek ... ... . De mengeling van landschappen, natuur, kerken en kapelletjes, watermolens en oude fabrieken, van dorpen en gehuchten tot grote steden, geven zo'n breed beeld van onze provincie dat er voor iedereen wel herkenningspunten instaan. Verrassend Brabant. 284 likes · 1 talking about this. Verrassend Brabant plaatst kleine fotoreportages uit de hele provi...

INFORMATIE

AUTEUR
Verrassend Brabant
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Verrassend Brabant.pdf

OMSCHRIJVING

De schoonheid van Brabant is groots. Door de eeuwen heen is er zoveel gebeurd, gebouwd en veranderd, er zijn boeken vol over geschreven. En iedereen die in Brabant woont, of er slechts 'langer dan 1 dag' is geweest, kent al die mooie plekken. Toch? We hebben weet van de geschiedenis in het gebied waar we zelf wonen. En ja, de steden Den Bosch, Breda, Tilburg en Eindhoven kennen we allemaal. Maar ondanks dat onze provincie 'bovengemiddeld' is verstedelijkt, is het grotendeels een landelijke provincie. Met heel veel natuurschoon. En aan al dat 'schoon' razen we meestal voorbij. Door de weeks, op weg naar het werk. In het weekend, tijdens de korte uitjes naar de familie. De makers van het boek Verrassend Brabant trokken te voet door Brabant en fotografeerden wat ze tegenkwamen. Het kon een oude grenspaal zijn, een apart gevormde dennenboom of een stuk van een doorgezakt dak van een oude schuur. Ze fotografeerden 'van buiten'. Zoals een snelle voorbijganger het zou zien. Zo reisden ze vanaf 2013 met hun camera's door Noord-Brabant. Wat begon als het werk van pure hobbyisten op heldere winterse dagen, groeide uit tot een grote verzameling prachtige foto´s op allerlei locaties en in de verschillende jaargetijden. Op zoek naar fotogenieke 'kiekjes' werd het idee voor het boek Verrassend Brabant geboren. Verrassend Brabant is een prachtig kijkboek dat door het grote formaat en prachtige vormgeving wellicht het mooiste fotoboek over Brabant mag worden genoemd. De mengeling van landschappen, natuur, kerken en kapelletjes, watermolens en oude fabrieken, van dorpen en gehuchten tot grote steden, geven zo'n breed beeld van onze provincie dat er voor iedereen wel herkenningspunten instaan. Er is getracht met beeld een verhaal te vertellen en door de composities van de pagina's een unieke sfeer te creëren. Alsof de lezer van het boek er bij staat. Wandel mee met het fotografisch oog over de besneeuwde maasdijk richting Haarsteeg of ga door de hurken om de palen op de grafheuvels op de Regte Heide anders te ervaren. Leun even tegen een van de 13 rode beuken op de Westrik of ruik de herfst na een warme zomer in Breda. Verrassend Brabant bevat ook nog eens acht geselecteerde wandelingen die uitgewerkt zijn met prachtige kaarten en foto's. Deze wandelingen zijn gemaakt met mooisteroutes.nl en uitgebreide beschrijvingen van de routes kunnen via een code in het boek via de site van mooisteroutes.nl gratis worden gedownload. Elke route is voorzien van een topografische kaart en van alle routes is een GPS-versie beschikbaar.

Wil je het boek lezen?Verrassend Brabant in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Verrassend Brabant. Lezen Verrassend Brabant Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN