Praktische financiële rapportage en analyse

Praktische financiële rapportage en analyse - A. Lammers | Tiliboo-afrobeat.com

...sche financiele rapportage en analyse (Paperback) ... Praktische Financiële Rapportage en Analyse Theorieboek ... ... . Dit uitwerkingenboek vormt samen met het bijbehoren- de opgaven- en theorieboek de... Praktische Financiële Rapportage en Analyse Theorieboek 1e druk is een boek van A. Lammers uitgegeven bij Convoy Uitgevers Bv. ISBN 9789491725265 Dit theorieboek heeft tot doel om u optimaal voor te bereiden op het vak Financiële Rapportage en Analyse van het examen Moderne Bedrijfsadministratie (MBA). 'Praktische Financiële Rapportage en Analyse - ... Studystore | Praktische Financiële Rapportage en Analyse ... ... . 'Praktische Financiële Rapportage en Analyse - Theorieboek' door Annemieke Lammers - Onze prijs: €39,00 - Op werkdagen voor 17:00 uur besteld, volgende dag in huis Praktische studieboeken voor het HBO en WO. Home Student Praktische Financiële Rapportage & Analyse. Studentondersteuning. Erratum Praktische Financiële Rapportage & Analyse Dit opgavenboek vormt samen met het b...

INFORMATIE

AUTEUR
A. Lammers
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Praktische financiële rapportage en analyse.pdf

OMSCHRIJVING

Dit opgavenboek vormt samen met het bijbehorende uitwerkingen- en theorieboek de studiemethode 'Praktische Financiële Rapportage en Analyse'. Deze studiemethode is bestemd voor studenten Moderne Bedrijfsadministratie (MBA) en andere opleidingen op HBO- en MBO-nivo.De opgaven in dit boek zijn net als in het theorieboek verdeeld in aparte hoofdstukken. De opgaven in de eerste hoofdstukken behandelen de werkzaamheden voorafgaand aan de verslag- periode (o.a. de balanced scorecard, het masterbudget en de break-evenanalyse). Daarna volgen een aantal hoofdstukken met opgaven over de interne verslaglegging en interne analyse gedurende de verslagperiode. Tot slot zijn een aantal hoofdstuk- ken opgenomen met opgaven over de externe verslaglegging en analyse (o.a. balans, winst- en verliesrekening, kasstroom- overzicht, liquiditeit, solvabiliteit, rentabiliteit en waarde van de onderneming).

Wil je het boek lezen?Praktische financiële rapportage en analyse in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur A. Lammers. Lezen Praktische financiële rapportage en analyse Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN