Een stille leerling in de klas

Een stille leerling in de klas - Peter Mol | Tiliboo-afrobeat.com

...ille leerling in de klas 1e druk is een boek van Peter Mol uitgegeven bij Lannoo Campus ... Peter Mol: Een stille leerling in de klas ... . ISBN 9789401446570 Een leerling met afwijkend gedrag krijgt snel een reactie van de leraar als zijn gedrag stoort in de klas. Stille leerlingen zullen minder snel de aandacht van de leraar trekken. Een introverte leerling is een cadeau, als je tenminste weet hoe je deze uit moet pakken. In een tijd waarin de focus steeds meer ligt op de sociaal emotionele ontwikkeling van onze leerlingen, wordt het hoog tijd dat de introverte leerling eens wordt belicht. Hoe steekt de introverte leerling in elkaar en hoe speel je hier als docent op in? Le ... Boek: Een stille leerling in de klas - Springest ... . Hoe steekt de introverte leerling in elkaar en hoe speel je hier als docent op in? Lees het hier! De opmerking dat er statistisch gezien in iedere klas een leerling zit die mishandeld wordt, doet je stilstaan bij dat éné stille kind in je klas, waarbij je onderbuikgevoel zegt dat er niets klopt. Als leerkracht voel je je vaak machteloos, omdat je he...

INFORMATIE

AUTEUR
Peter Mol
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Een stille leerling in de klas.pdf

OMSCHRIJVING

Een stille leerling in de klas 1e druk is een boek van Peter Mol uitgegeven bij Lannoo Campus. ISBN 9789401446570 Een leerling met afwijkend gedrag krijgt snel een reactie van de leraar als zijn gedrag stoort in de klas. Stille leerlingen zullen minder snel de aandacht van de leraar trekken. Toch kan de ondersteuningsbehoefte van zo'n leerling groot zijn.Dit boek gaat specifiek in op mishandelde kinderen met introvert gedrag in de klas. Een leraar is geen therapeut, maar kan een groot verschil maken in het leven van dit kind, groter dan hij of zij zelf wellicht vermoedt. Het boek bevat het verhaal van Paul, een als kind mishandelde en emotioneel verwaarloosde man, maar ook theoretische verdieping en veel praktische tips en suggesties voor de leraar. Naast het ter sprake brengen van mishandeling kan de leraar ook in zijn professionele relatie met de leerling een steun zijn en hiermee een belangrijke rol spelen.Het boek laat zien hoe de leraar een betekenisvolle andere kan zijn in het leven van het kind.

Wil je het boek lezen?Een stille leerling in de klas in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Peter Mol. Lezen Een stille leerling in de klas Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN