Het Dordt Boek

Het Dordt Boek - Frits Baarda | Tiliboo-afrobeat.com

...rdt boek put uit die fascinerende rijkdom en geeft een uniek en levendig portret van de stad in al haar facetten ... Boek van Joodse kleuterjuf die in Dordt onderdook ... ... . Ruim driehonderd onderwerpen, beschreven in bondige en toegankelijke teksten en geïllustreerd met treffende afbeeldingen uit het stadsarchief Dordrecht, tonen de stad in al haar eigenzinnigheid en veelzijdigheid. Het boek bevat tientallen foto's van de bekende fotograaf Marco de Nood en is voor € 29,95 te koop in het museum en bij Boekhandel De Nieuwe Bengel, Vriesestraat 35, 3311 NN Dordrecht. DORDTS PATRICIERSHUIS Het Dordt Boek 327 pagina´s met- per pagina- een beschrijving van een typisch dordts on ... Vind het dordt boek op Marktplaats - mei 2020 ... . DORDTS PATRICIERSHUIS Het Dordt Boek 327 pagina´s met- per pagina- een beschrijving van een typisch dordts onderwerp Geschreven door Frist Baarda en Wim van Wijk Redactie :Jan Alleblas: Het Dordt Boek : Boek nr 159 TE KOOP € 7,50 65 aanbiedingen in mei - Koop en ver...

INFORMATIE

AUTEUR
Frits Baarda
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Het Dordt Boek.pdf

OMSCHRIJVING

Als oudste stad van Holland kan Dordrecht bogen op; een lange en bijzonder rijke geschiedenis. Even interessant zijn de mensen en hun activiteiten, die een belangrijke rol hebben gespeeld in de historie van Dordrecht.Het Dordt boek put uit die fascinerende rijkdom en geeft een uniek en levendig portret van de stad in al haar facetten.Ruim driehonderd onderwerpen, beschreven in bondige en toegankelijke teksten en geïllustreerd met treffende afbeeldingen uit het stadsarchief Dordrecht, tonen de stad in al haar eigenzinnigheid en veelzijdigheid.

Wil je het boek lezen?Het Dordt Boek in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Frits Baarda. Lezen Het Dordt Boek Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN