De Opwindvogelkronieken

De Opwindvogelkronieken - Haruki Murakami | Tiliboo-afrobeat.com

...verwijzingen naar het Mantsjoerije-incident komt Murakami bij vlagen zelfs opvallend historisch voor de dag ... De opwindvogelkronieken van Haruki Murakami ... ... . Maar ondanks verwijzingen naar dit conflict is 'De Opwindvogelkronieken' een dromerige, peinzende roman die in essentie gaat over een man die zijn vrouw probeert te vinden, zowel letterlijk als figuurlijk. De opwindvogelkronieken. Het noodlot slaat wel erg hard toe bij Toru Okads: hij raakt zijn baan kwijt, zijn kat is spoorloos en dan komt zijn vrouw ook ineens niet meer thuis na haar werk. De tocht die daarop volgt, op zoek naar zijn vrouw en kat, brengt hem in contact met een aantal bizarre m ... Bunt Blogt: De opwindvogelkronieken (Haruki Murakami) ... . De tocht die daarop volgt, op zoek naar zijn vrouw en kat, brengt hem in contact met een aantal bizarre mensen, zoals twee gestoorde zusters, een tamelijk vreemde tiener, een oude soldaat die de slachtingen ... Haruki Murakami - De opwindvogelkronieken: uitgeverij Atlas ...

INFORMATIE

AUTEUR
Haruki Murakami
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
De Opwindvogelkronieken.pdf

OMSCHRIJVING

Het noodlot slaat wel erg hard toe bij Toru Okada: hij raakt zijn baan kwijt, zijn kat is spoorloos en dan komt zijn vrouw ook ineens niet meer thuis na haar werk. De tocht die daarop volgt, op zoek naar zijn vrouw en kat, brengt hem in contact met een aantal bizarre mensen, zoals twee gestoorde zusters, een tamelijk vreemde tiener, een oude soldaat die de slachtingen in China net voor de Tweede Wereldoorlog heeft gadegeslagen en een zeer dubieuze politicus.

Wil je het boek lezen?De Opwindvogelkronieken in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Haruki Murakami. Lezen De Opwindvogelkronieken Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN