China's stille expansie

China's stille expansie - Juan Pablo Cardenal | Tiliboo-afrobeat.com

...s stille expansie beschrijft hoe China bezig is met het uitstippelen, uitvoeren en bestendigen van haar almaar groeiende invloed ... China's stille expansie - Fiftytoo.be ... . De auteurs zijn daarvoor in meer dan 25 landen geweest, van de kopermijnen in Congo tot de gasrijke woestijnen van Oezbekistan en Turkmenistan. In 'China's stille expansie' onderzoeken Juan Pablo Cardenal en Heriberto Araújo, de aard en strekking van de Chinese invloed in meer dan 25 ontwikkelingslanden. De mensen die de auteurs ontmoeten tijdens hun reizen beschrijven aan de hand van persoonlijke verhalen hoe China zich nu werk ... China's stille expansie (Book, 2012) [WorldCat.org] ... . De mensen die de auteurs ontmoeten tijdens hun reizen beschrijven aan de hand van persoonlijke verhalen hoe China zich nu werkelijk als speler op de wereldmarkt ontwikkelt. China`s stille expansie beschrijft hoe China bezig is met het uitstippelen, uitvoeren en bestendigen van haar almaar groeiende invloed. De auteurs zijn daarvoor in meer dan 25 landen geweest, van de kopermijnen in Congo tot de gasrij...

INFORMATIE

AUTEUR
Juan Pablo Cardenal
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
China's stille expansie.pdf

OMSCHRIJVING

China's stille expansie beschrijft hoe China bezig is met het uitstippelen, uitvoeren en bestendigen van haar almaar groeiende invloed. De auteurs zijn daarvoor in meer dan 25 landen geweest, van de kopermijnen in Congo tot de gasrijke woestijnen van Oezbekistan en Turkmenistan. Ze hebben mensen gesproken op afgelegen plaatsen als het autoritaire Venezuela van Hugo Chavez en het turbulente Iran van de Ayatollah. Ze beschrijven hoe Chinese migranten alle markten in Afrika veroveren en hoe Chinese bedrijven in Peru driehonderd (300!) mijnbouwbedrijven hebben overgenomen. Uit dit boek komt een beeld naar voren van een hongerige, opkomende wereldmacht die weinig op heeft met mensenrechten, milieubescherming en duurzaamheid.

Wil je het boek lezen?China's stille expansie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Juan Pablo Cardenal. Lezen China's stille expansie Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN