Onderzoek in 15 stappen

Onderzoek in 15 stappen - Petra de Bil | Tiliboo-afrobeat.com

...ek in 15 stappen bevat een beknopt stappenplan waarmee je een onderzoek stap voor stap kunt uitvoeren ... Didactief | Onderzoek in zes stappen ... . Van het bepalen van het onderwerp tot en met het rapporteren in een onderzoeksverslag. Het formuleren van onderzoeksvragen, het kiezen van onderzoekseenheden en het maken van een meetinstrument komen onder andere aan bod. Onderzoek in zes stappen is ontwikkeld om docenten en leerlingen in het vo te helpen bij het stapsgewijs aanleren en toepassen van onderzoeksvaardigheden. Voor leerlingen bevat de website een stappenplan voor zowel bronnenonderzoek, proefondervindelijk o ... Onderzoek in 15 stappen | De Bil | 9789024400829 | Businezz ... . Voor leerlingen bevat de website een stappenplan voor zowel bronnenonderzoek, proefondervindelijk onderzoek als voor ontwerpen en modelleren. OnderzOek in 15 stappen 6 Stap 3: Formuleer de voorlopige probleemstelling 23 3.1 Van onderwerp naar probleemstelling 23 3.2 Link met Social Work 24 3.3 Voorlopige probleemstelling 25 'Onderzoek in 1...

INFORMATIE

AUTEUR
Petra de Bil
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Onderzoek in 15 stappen.pdf

OMSCHRIJVING

Onderzoek in 15 stappen 1e druk is een boek van Petra de Bil uitgegeven bij Uitgeverij Boom/Nelissen. ISBN 9789024400829 Om een probleem goed te kunnen aanpakken, ga je het eerst analyseren en ontrafelen. Wat is er precies aan de hand? Waar doet het probleem zich voor, bij wie en wanneer? Hierbij zul je ook literatuur gebruiken. Wat is al bekend over dit probleem? Is het herkenbaar bij andere instellingen? Zo ja, hoe hebben zij dit aangepakt? Onderzoek in 15 stappenbevat een beknopt stappenplan waarmee je een onderzoek stap voor stap kunt uitvoeren. Van het bepalen van het onderwerp tot en met het rapporteren in een onderzoeksverslag. Het formuleren van onderzoeksvragen, het kiezen van onderzoekseenheden en het maken van een meetinstrument komen onder andere aan bod. De voorbeelden in dit boek zijn afkomstig van onderzoeken die studenten Social Work van Hogeschool Zeeland hebben uitgevoerd. Dankzij dit onderzoek weet de auteur hoe studenten stapsgewijs uitleg willen hebben over het opzetten van een onderzoek.Petra de Bil is docent Onderzoek bij de Hogeschool Zeeland. Zij geeft daar les in methoden en technieken van onderzoek en begeleidt studenten Social Work en Pabo bij het afstudeeronderzoek. Zij schreef eerder voor Uitgeverij Nelissen 'Observeren, registreren, rapporteren en interpreteren' en 'Praktijkgerichte ontwikkelingspsychologie'.

Wil je het boek lezen?Onderzoek in 15 stappen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Petra de Bil. Lezen Onderzoek in 15 stappen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN