Joden en woorden

Joden en woorden - Amos Oz | Tiliboo-afrobeat.com

...oden hebben een 'draagbare' geschiedenis en een 'draagbare' identiteit te weten hun woorden en boeken', aldus Simon Schama ... Joden en woorden, Amos Oz, Fania Oz-Salzberger - Ebook ... ... . Amos Oz en zijn dochter Fania Oz-Salzberger zwerven langs het hele panorama van de Joodse geschiedenis om de nauwe betrekking tussen Joden en woorden te verklaren. Joden en woorden. Vader en dochter Oz brengen een ode aan de beweeglijkheid en levendigheid van de joodse omgang met tekst. Jessica Durlacher 21 juni 2014, 0:00 'Joden hebben een 'draagbare' geschiedenis en een 'draagbare' identiteit te weten h ... Wat rijmt er op JODEN? 334 rijmwoorden | Rijmwoordenboek ... ... . Jessica Durlacher 21 juni 2014, 0:00 'Joden hebben een 'draagbare' geschiedenis en een 'draagbare' identiteit te weten hun woorden en boeken', aldus Simon Schama. Amos Oz en zijn dochter Fania Oz-Salzberger zwerven langs het hele panorama van de Joodse geschiedenis om de nauwe betrekking tussen Joden en woorden te verklaren. Joden en woorden is een erudiete en humoristische rondgang langs de woorden die het hart van de Joodse cultuur vormen en het nodigt elke lezer uit...

INFORMATIE

AUTEUR
Amos Oz
DIMENSIE
2,1 MB
BESTANDSNAAM
Joden en woorden.pdf

OMSCHRIJVING

‘Joden hebben een ‘draagbare’ geschiedenis en een ‘draagbare’ identiteit te weten hun woorden en boeken’, aldus Simon Schama. Amos Oz en zijn dochter Fania Oz-Salzberger zwerven langs het hele panorama van de Joodse geschiedenis om de nauwe betrekking tussen Joden en woorden te verklaren. Vader en dochter Oz vertellen verhalen over steeds terugkerende spreuken, discussies, teksten en grappen.Ze vertellen over Joodse persoonlijkheden uit alle eeuwen. Van de naamloze – mogelijk vrouwelijke – auteur van het Hooglied, via obscure Talmoedisten tot en met hedendaagse schrijvers. De Joodse continuïteit en de Joodse uniciteit is niet afhankelijk zijn van centrale plaatsen, monumenten, heroïsche figuren of rituelen maar van geschreven woorden en een permanent debat tussen de generaties. Joden en woorden is een erudiete en humoristische rondgang langs de woorden die het hart van de Joodse cultuur vormen en het nodigt elke lezer uit om deel te nemen aan het gesprek.

Wil je het boek lezen?Joden en woorden in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Amos Oz. Lezen Joden en woorden Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN