Jazz in de klas

Jazz in de klas - S. Overmeer | Tiliboo-afrobeat.com

... de klas 1e druk is een boek van S. Overmeer uitgegeven bij Toorts B ... Jazz in de klas + CD - S. Overmeer - 9789060208267 | Bruna.nl ... .V.. ISBN 9789060208267 Voor groepen kinderen in de leeftijd van vier tot twaalf jaar is Jazz in de klas een uniek educatief jazzlesboek, met bijgeleverde cd. Beschrijving. Voor groepen kinderen in de leeftijd van vier tot twaalf jaar is Jazz in de klas een uniek educatief jazzlesboek, met bijgeleverde cd. Op de cd staan de twaalf speciaal voor dit project geschreven Nederlandstalige jazzliedjes met allerlei meespeelversies, in totaal meer dan veertig tracks. Jazz in de klas direct en eenvoudig bestellen uit voorraad bij kun ... Download PDF Jazz in de klas | BANK72 PDF ... . Jazz in de klas direct en eenvoudig bestellen uit voorraad bij kunstboek-kopen.nl. De online kunstboeken specialist. Jazz in de klas | ISBN 9789060208267 direct en eenvoudig te bestellen bij...

INFORMATIE

AUTEUR
S. Overmeer
DIMENSIE
7,9 MB
BESTANDSNAAM
Jazz in de klas.pdf

OMSCHRIJVING

Jazz in de klas 1e druk is een boek van S. Overmeer uitgegeven bij Toorts B.V.. ISBN 9789060208267 Voor groepen kinderen in de leeftijd van vier tot twaalf jaar is Jazz in de klas een uniek educatief jazzlesboek, met bijgeleverde cd. Op de cd staan de twaalf speciaal voor dit project geschreven Nederlandstalige jazzliedjes met allerlei meespeelversies, in totaal meer dan veertig tracks. In het boek staan per lied uiteenlopende actieve lesopdrachten, die steeds andere accenten leggen. Zo kunnen er heel wat swingende uurtjes in de klas worden doorgebracht.De lessen en de liedjes zijn zo gemaakt dat iedere leerkracht uit het primair onderwijs of vakdocent muziek er gemakkelijk en zonder veel voorbereiding mee kan werken. Het uitgangspunt bij elke lesopdracht is de eigen creativiteit van het kind: zelf muziek verzinnen en improviseren. Alle kinderen, of ze nu wel of geen muzikale voorkennis hebben, kunnen - zingend of op instrumenten spelend - meedoen met Jazz in de klas.Suzan Overmeer heeft zowel de lessen samengesteld als de liedjes geschreven. Voor de cd zijn de liedjes gearrangeerd door Søren Ballegaard.

Wil je het boek lezen?Jazz in de klas in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur S. Overmeer. Lezen Jazz in de klas Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN