Xml In 21 Dagen

Xml In 21 Dagen - Simon North | Tiliboo-afrobeat.com

...21 Dagen (Paperback). In slechts 21 dagen leert u alle vaardigheden die nodig zijn voor het maken van XML-documenten en -toepassingen ... Weer Nederland - nu en de komende 14 dagen - Weerplaza.nl ... . Met behulp... Samenvatting 21 dagen overvloed meditatie Deepak Chopra Dagelijkse Mantra en Focusgedachte. Bij iedere dag hoort een 'Centering Thought", een 'Focus-Gedachte' (letterlijk vertaald: centrerende gedachte), een soort van affirmatie voor die dag, een gedachte die je door de dag heen overweegt. Tevens wordt er ingegaan op XPath, waarmee je kunt zoeken en filteren binnen XML, en op het krachtige XSLT, waarmee je XML in elk a ... Stop met Zeuren in 21 Dagen! | soChicken ... . Tevens wordt er ingegaan op XPath, waarmee je kunt zoeken en filteren binnen XML, en op het krachtige XSLT, waarmee je XML in elk ander formaat kunt omzetten. Voor wie Deze training is speciaal geschikt voor projectleiders, systeemanalisten, applicatieontwikkelaars en systeembeheerders die willen leren wat de basisconcepten van XML zijn en waarvoor XML kan worden gebr...

INFORMATIE

AUTEUR
Simon North
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Xml In 21 Dagen.pdf

OMSCHRIJVING

In slechts 21 dagen leert u alle vaardigheden die nodig zijn voor het maken van XML-documenten en -toepassingen. Met behulp van deze complete gids krijgt u eerst de basisprincipes onder de knie, waarna u snel de geavanceerde functies en concepten de baas wordt. Leer hoe XML en HTML samen gebruikt worden. Geef structuur aan de gegevens en inhoud van uw website. Leer alle kenmerken van XML beheersen, waaronder XML-objecten. Lees hoe u de laatset XML-editors en -parsers gebruikt. Maak kennis met de mening van vooraanstaande deskundigen oer het toepassen van XML in een zakelijke omgeving. Dit boek is speciaal ontworpen met het oog op de manier waarop u leert. Volg de hoofdstukken stap voor stap of kies alleen de lessen waarin u vooral geïnteresseerd bent. Optimaliseerde kracht van uw website met XML. Leer hoe u webgegevens structureert met behulp van XML. Begrijp de principes van het ontwerpen van welgevormde en valide XML-documenten. Werk met XML-objecten en met het Document Object Model. Leer hoe u CSS, DSSSL en XSL gebruikt. Ontwikkel geavanceerde DTD's. Bouw XML-toepassingen.

Wil je het boek lezen?Xml In 21 Dagen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Simon North. Lezen Xml In 21 Dagen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN