BIJBELS CULINAIR

BIJBELS CULINAIR - Han Wilmink | Tiliboo-afrobeat.com

...els Culinair treffen we twaalf hoofdstukken aan die gelinkt zijn aan een bepaalde periode uit de Bijbel ... Bijbels culinair: De smaak van de Bijbel - recepten en ... ... . Naast allerlei wetenswaardigheden over de tijd en informatie over diverse producten krijgen we in elke hoofdstuk de receptuur van een heuse 5 gangen-menu aangereikt. Culinaire bijbels wel te verstaan. Zeventien staan er (op het moment van schrijven) al op het lijstje, van de Bakbijbel van Rutger van de Broek (oud-winnaar van Heel Holland Bakt) tot de Worstbijbel van meneer Wateetons. Voor de bijbels heeft de uitgever zelfs een draaiend houten bijbelmeubel ontworpen. Han Wilmink is pr ... bol.com | BIJBELS CULINAIR, Han Wilmink | 9789043514590 ... ... . Voor de bijbels heeft de uitgever zelfs een draaiend houten bijbelmeubel ontworpen. Han Wilmink is predikant in Ommen. Daarnaast is hij ook een gepassioneerd kok. Hij is de drijvende kracht achter de activiteit Bijbels culinair en actief in de ...

INFORMATIE

AUTEUR
Han Wilmink
DIMENSIE
7,9 MB
BESTANDSNAAM
BIJBELS CULINAIR.pdf

OMSCHRIJVING

Han Wilmink kreeg een aantal jaar geleden bekendheid als docu-dominee. Hij werd gevolgd in doen en laten in een reeks uitzendingen van het programma Spiritus van de NCRV. Wanneer hij geen dominee zou zijn geworden was hij nu kok geweest. Maar soms combineert hij zaken. Zo is hij de drijvende kracht achter de culinaire activiteit Bijbels culinair Zwolle, en is hij actief in de Slowfood beweging. Daarnaast organiseert hij ook voor zijn gemeente speciale kook- en eetavonden. Want 'eten verbindt en is de kiem van de toekomst' (Jacobine Geel) In Bijbels Culinair treffen we twaalf hoofdstukken aan die gelinkt zijn aan een bepaalde periode uit de Bijbel. Naast allerlei wetenswaardigheden over de tijd en informatie over diverse producten krijgen we in elke hoofdstuk de receptuur van een heuse 5 gangen-menu aangereikt. Het bereiden van de gerechten is op een zeer heldere en aansprekende manier beschreven als stond Han Wilmink op pollepelafstand. Bijbels Culinair is een goed kookboek. Maar het is meer. Het is een lees- en kijkboek. Met een schat aan informatie, gerechten, verhalen en een start voor een avond tafelen.

Wil je het boek lezen?BIJBELS CULINAIR in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Han Wilmink. Lezen BIJBELS CULINAIR Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN