AI

AI - Geertrui Mieke de Ketelaere | Tiliboo-afrobeat.com

...ter science, artificial intelligence (AI), sometimes called machine intelligence, is intelligence demonstrated by machines, unlike the natural intelligence displayed by humans and animals ... Kunstmatige intelligentie - Wikipedia ... .Leading AI textbooks define the field as the study of "intelligent agents": any device that perceives its environment and takes actions that maximize its chance of successfully achieving its goals. Sterke AI houdt zich bezig met onderzoek met betrekking tot het creëren van een computer of software die echt kan redeneren en problemen oplossen, en die wellicht zelfbewustzijn zou hebben; hiervan zijn weer twee subtypen te onderscheiden, namelijk de mens-gelijke AI, een computer die redeneert en denkt als een mens, en de niet-mens-gelijke AI, waarin de computer een niet-menselijke, maar ... Creëer logo's, pictogrammen, s ... Artificial intelligence - Wikipedia ... ... Creëer logo's, pictogrammen, s...

INFORMATIE

AUTEUR
Geertrui Mieke de Ketelaere
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
AI.pdf

OMSCHRIJVING

Wie denkt dat artificiële intelligentie (AI) een ver-van-zijn-bed-show is, heeft het mis. AI komt niet enkel aan bod in futuristische sciencefictionfilms of op hippe technologiebeurzen. AI is overal, ook in jouw leven.De gepersonaliseerde reclamefolder van de supermarkt met aanbiedingen "speciaal voor jou'? AI. De voorgestelde liedjes op Spotify? AI.De zelfregelende verkeerslichten op de hoek van je straat? AI.Het valt niet te ontkennen. Artificiële intelligentie dringt aan een duizelingwekkende snelheid onze realiteit binnen. Ze duikt niet alleen op in jouw dagelijkse leven, maar ook in de verschillende bedrijfssectoren. Dit roept veel vragen op. Wat kan AI allemaal? Wat nog niet? En in hoeverre is AI écht intelligent en een meerwaarde voor onze manier van leven? AI-experte Geertrui Mieke De Ketelaere volgt de ontwikkelingen in deze fascinerende wereld vanop de eerste rij. In dit boek legt ze op toegankelijke en transparante wijze de basisconcepten van artificiële intelligentie uit. Daarbij heeft ze niet alleen aandacht voor de vele kansen die AI biedt, maar wijst ze ook op de risico's. De Ketelaere neemt de lezer mee voorbij de hype, waardoor je geïnformeerd kunt deelnemen aan dit boeiende debat. Eén waarheid staat daarbij als een paal boven water: AI is vandaag al erg belangrijk, maar wordt voor onze toekomst cruciaal. Geertrui Mieke De Ketelaere heeft de afgelopen 25 jaar voor verschillende multinationals gewerkt aan alle aspecten van data en analyse. Vandaag is ze programmadirecteur bij imec, waar ze verantwoordelijk is voor de ontwikkeling en het uitrollen van de AI-strategie. In 2018 werd ze door Trends in België genomineerd als "ICT-vrouw van het jaar'.

Wil je het boek lezen?AI in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Geertrui Mieke de Ketelaere. Lezen AI Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN