Zakelijk mindmappen

Zakelijk mindmappen - Tony Buzan | Tiliboo-afrobeat.com

...mindmappen (Paperback). Zakelijk mindmappen 1e druk is een boek van Tony Buzan uitgegeven bij Mainpress B ... Zakelijk mindmappen - Tony Buzan | Boeken.com ... .V.. ISBN 9789043019927 Moet je een... Met 'Zakelijk mindmappen' hebt u het ultieme zakelijke hulpmiddel in handen. Gebruik mindmaps om ideeën te genereren, strategisch te denken, timemanagement te vergemakkelijken en projecten te managen. Met deze baanbrekende techniek zult u beter zakelijk leren denken en betere bedrijfsresultaten behalen. 'Zakelijk mindmappen voor slagvaardige organisaties' helpt me juist een stapje verder te gaan en mogeli ... Vooraankondiging - Drielingh ... . 'Zakelijk mindmappen voor slagvaardige organisaties' helpt me juist een stapje verder te gaan en mogelijkheden van de software te benutten. Het is wel aan te raden aan de slag te gaan met dezelfde versie als de auteurs gebruiken. Zoa...

INFORMATIE

AUTEUR
Tony Buzan
DIMENSIE
9,9 MB
BESTANDSNAAM
Zakelijk mindmappen.pdf

OMSCHRIJVING

Zakelijk mindmappen 1e druk is een boek van Tony Buzan uitgegeven bij Mainpress B.V.. ISBN 9789043019927 Moet je een probleem oplossen, een bedrijfsplan opstellen of een team formeren? Zoek je naar nieuwe manieren om uw werk te doen? Met Zakelijk mindmappen heb je het ultieme zakelijke hulpmiddel in handen. Gebruik mindmaps om idee n te genereren, strategisch te denken, timemanagement te vergemakkelijken en projecten te managen. Met deze baanbrekende techniek zul je beter zakelijk leren denken en betere bedrijfsresultaten behalen.Mindmaps helpen je:- helder, creatief en origineel denken- gefundeerde beslissingen te nemen- overtuigen, onderhandelen en presenteren- winstgevende strategie n en plannen te ontwikkelenOrganisaties als Disney, NASA en Microsoft passen mindmaps al jaren succesvol toe. In dit boek staat overzichtelijk bijeen wat deze methode voor u en uw bedrijf kan betekenen. Tony Buzan is de uitvinder van de mindmap en een van 's werelds voornaamste deskundigen op het gebied van denk- en leervaardigheden. Zijn boeken zijn verschenen in meer dan honderdvijftig landen en vertaald in ruim dertig talen.Chris Griffiths, medeoprichter van Buzan Online Ltd, geeft wereldwijd lezingen over ondernemerschap, het menselijk brein en de impact van technologie op ons denken.

Wil je het boek lezen?Zakelijk mindmappen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Tony Buzan. Lezen Zakelijk mindmappen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN