Mijn fijne geluidenboekje

Mijn fijne geluidenboekje - Edward van de Vendel | Tiliboo-afrobeat.com

...ijne geluidenboekje (Hardcover). Edward van de Vendel beschrijft heel veel alledaagse geluiden ... Mijn fijne geluidenboekje | Boekenzoeker ... . Nu eens poëtisch, dan weer speels of met een... Alle geluidenboekjes voor jonge kids bestel je voordelig bij de kinderboekwinkel.nl. Op werkdagen besteld, volgende dag in huis. Mijn fijne geluidenboekje. Edward Van de Vendel (auteur) Mattias De Leeuw (illustrator) "Nu hoor ik papa. Hij komt thuis. Hij rijdt tot bijna bij ons huis. Hij is er weer. Ik ben zijn kind. Soms word ik blij van knerpend grind." 22-feb-2014 - Deze ... Mijn fijne geluidenboekje | Kinderboeken, Boeken ... ... . Hij is er weer. Ik ben zijn kind. Soms word ik blij van knerpend grind." 22-feb-2014 - Deze pin is ontdekt door Manon. Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest. Mijn fijne geluidenboekje (Boek)...

INFORMATIE

AUTEUR
Edward van de Vendel
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Mijn fijne geluidenboekje.pdf

OMSCHRIJVING

Edward van de Vendel beschrijft heel veel alledaagse geluiden. Nu eens poëtisch, dan weer speels of met een knipoog. En steeds herkenbaar. Het openen van een chipszakje, papa's auto die de oprit oprijdt, praten onder water, de wind die door de bomen blaast,... Al die geluiden maken deel uit van een warme thuis. Mattias De Leeuw zet trefzekere illustraties neer.Een speels prentenboek dat uitnodigt om te vertellen. Leuk om jonge kinderen te laten raden om welke geluiden het gaat. De illustraties zitten vol leuke details.

Wil je het boek lezen?Mijn fijne geluidenboekje in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Edward van de Vendel. Lezen Mijn fijne geluidenboekje Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN