Internet security

Internet security - Hoogewoning, K. | Tiliboo-afrobeat.com

...t Security test juni 2020 voor Windows 8 ... Comodo Nederland: Comodo Internet Security ... .1 en Windows 10. Ieder jaar komen antivirus bedrijven met nieuwe security versies uit. De focus van een internet security pakket komt, voor pc, laptop, tablet en smartphone, steeds meer op kant-en-klare beveiligingsoplossingen te liggen. Download ESET Internet Security. Download de laatste versie die kan worden geactiveerd met een gekochte licentie of als gratis 30 dagen proefversie Download nu. Download de Live Installer die je door ... F-Secure Internet Security — Geavanceerde bescherming voor ... ... . Download de Live Installer die je door de installatie en activering zal begeleiden. Download configureren . Download . AVG Internet Security beschermt niet alleen uw Android-telefoon en -tablet, maar ook uw iPhone en iPad. Blijf veilig online, vergrendel uw privé-apps en -foto's, spoor uw zoekgeraakte telefoon op en houd uw persoonsgegevens uit handen van dieven. Kaspersky Internet Security delivers premium protection against viru...

INFORMATIE

AUTEUR
Hoogewoning, K.
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Internet security.pdf

OMSCHRIJVING

Internet security 1e druk is een boek van Hoogewoning, K. uitgegeven bij Leonon Media. ISBN 9789071501166 De NGN is als het platform voor ICT-professionals sinds 1989 actief in Nederland. Duizenden ict-professionals wisselen ervaring en kennis uit binnen deze beroepsvereniging. Dat gebeurt face to face bij seminars, workshops, congressen, maar ook 'virtueel' bijvoorbeeld via de fora op het web, email en andere kanalen. Daarmee is de NGN een stevig kennisaggregatie en -diffusie platform voor de IT-pro.Nieuwe tak aan de boom van dienstverlening bij de NGN is de NGN-Press. Dit boek is daarvan de eerste uiting en voor meerdere mensen geschikt. Bent u een meer technisch geori'nteerde IT-pro dan vindt u hierin een goed overzicht. Maar bevindt u zich meer aan de niet-technische kant van het management dan geeft dit boek u een uitstekende basis voor verdere gesprekken met de technische manager of consultant. Het biedt ook voor de ge nteresseerde leek veel aanknopingspunten. U krijgt een beter beeld van wat er nodig is om de Internetomgeving beter te beveiligen. En dat is hard nodig!Dit boek is het resultaat van de jarenlange ervaring, die de auteurs hebben opgedaan in hun rol als security consultant. Veel van deze ervaring is opgebouwd in de financi'le sector, waar beveiliging van oudsher bovengemiddeld de aandacht krijgt. Het bedrijf waarvoor de auteurs werkzaam zijn, Vanveen informatica te Zoetermeer, richt zich al vanaf haar oprichting in 1987 op het beveiligen van de netwerken van de overheid en het elektronisch betalingsverkeer in de bancaire omgeving.Deze ervaring wordt vanaf 2002 overdragen op collega ICT-specialisten. Hiertoe is door de auteurs een Post-HBO opleiding Internet Security ontwikkeld, die aan De Haagse Hogeschool wordt gedoceerd. Dit boek kent ongeveer dezelfde opbouw als deze Post-HBO opleiding en is ook een direct gevolg van deze opleiding.Er bleek, in de ogen van de auteurs, geen geschikt boek te bestaan over Internet Security. Natuurlijk zijn er uitstekende boeken over een specialistisch onderwerp en zijn er prima introducties op het vakgebied. Maarn boek datn de breedten de diepgang had diegezocht werd, bleek er niet te zijn. Als je dat vindt, moet je er ook wat aan doen. Dat is het streven waarmee dit boek is geschreven.

Wil je het boek lezen?Internet security in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Hoogewoning, K.. Lezen Internet security Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN