Hoe een kooiaap de wereld verovert

Hoe een kooiaap de wereld verovert - Harry de Jong | Tiliboo-afrobeat.com

...n kooiaap de wereld verovert (Hardcover) ... BOEK | Harry de Jong Hoe een kooiaap de wereld verovert ... ... . Dit boek vertelt het verhaal van Hessel Kooi uit Vrouwenparochie, een opmerkelijke ondernemer die met de... Voeg een recensie toe . Nominatie(s) Geen nominaties gevonden. Over deze titel Zoek deze titel ook bij KB, Literatuurplein, Google Books, CvdM, Titelbank.nl Algemeen Titel Hoe een kooiaap de wereld verovert ISBN (10) 9491536590 ISBN (13) 9789491536595 Publicatiedatum Auteur(s) Auteur Harry de Jong Kenmerken Productvorm Extra gegevens Locatie ... 'Hoe een kooiaap de wereld verovert' ... Broekhuis | Hoe een kooiaap de wereld verovert, Harry de Jong ... ... 'Hoe een kooiaap de wereld verovert' door Harry de Jong - Onze prijs: €25,00 - Vandaag voor 21:00 uur besteld, morgen in huisGratis verzending. Hoe een kooiaap de wereld verovert. Bekijk alles van Harry de Jong. ISBN. 9789491536595. Laat als eerste een recensie achter. Aantal. In Winkelwage...

INFORMATIE

AUTEUR
Harry de Jong
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Hoe een kooiaap de wereld verovert.pdf

OMSCHRIJVING

Dit boek vertelt het verhaal van Hessel Kooi uit Vrouwenparochie, een opmerkelijke ondernemer die met de uitvinding van de kooiaap het leven van veel vervoerders in binnen- en buitenland voorgoed verandert. Deze handige meeneemheftruck blijkt namelijk een gat in de markt. Hij hangt als een aapje achter een truck en kan overal lossen en laden zonder dat er extra mankracht aan te pas hoeft te komen.

Wil je het boek lezen?Hoe een kooiaap de wereld verovert in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Harry de Jong. Lezen Hoe een kooiaap de wereld verovert Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN