Herstel als antwoord op euthanasie?

Herstel als antwoord op euthanasie? - Ann Callebert | Tiliboo-afrobeat.com

...LEBERT is master in de klinische psychologie en ervaringsdeskundige ... Dirk De Wachter over "Herstel als antwoord op euthanasie ... ... . Haar onderzoek naar euthanasie bij ondraaglijk psychisch lijden bracht haar in contact met de herstelvisie en het HEE-team in Utrecht, een groep ervaringsdeskundige docenten die werken rond Herstel, Empowerment en Ervaringsdeskundigheid. Herstel als antwoord op euthanasie Niet elke persoon kiest voor de dood na een afgeronde euthanasieprocedure. Hun aantal is klein, maar reëel. Ann Callebert zocht uit hoe dat ... Herstel als antwoord op euthanasie? - Ann Callebert ... ... . Hun aantal is klein, maar reëel. Ann Callebert zocht uit hoe dat komt. Lees verder. Een eerbetoon aan het leven van Aurelia Brouwers ... Herstel als antwoord op euthanasie? Kan de krachtgerichte herstelvisie in het parcours van ernstig psychisch lijden krijtlijnen uitzetten voor een enigszins zinvol, levenswaardig bestaan? In de hoop ook dat de ondraaglijkheid van de pijn n...

INFORMATIE

AUTEUR
Ann Callebert
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Herstel als antwoord op euthanasie?.pdf

OMSCHRIJVING

Herstel als antwoord op euthanasie? 1e druk is een boek van Ann Callebert uitgegeven bij Uitgeverij Acco. ISBN 9789462925502 Herstel als antwoord op euthanasie?

Wil je het boek lezen?Herstel als antwoord op euthanasie? in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Ann Callebert. Lezen Herstel als antwoord op euthanasie? Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN