De zonen van De Terp

De zonen van De Terp - Mien van 't Sant | Tiliboo-afrobeat.com

...en van De Terp (Hardcover). De kinderen zijn groot geworden en de verwachting is dat zij de zaak zullen overnemen ... Vind terp op Marktplaats - juni 2020 ... . De twee jongens Han en Dirk-Jan... De kinderen zijn groot geworden en de verwachting is dat zij de zaak zullen overnemen. De twee jongens Han en Dirk-Jan steeds heftiger. De tegenstellingen tussen de beide zonden spitsen zich toe. Op school is Han de voorbeeldige leerling en mislukt zijn broer volledig. Toch wordt van hen verwacht dat zij het inmiddels vermaarde familiebedrijf samen zullen overnemen. Een verschri ... De zonen van De Terp | Boeken ... . Toch wordt van hen verwacht dat zij het inmiddels vermaarde familiebedrijf samen zullen overnemen. Een verschrikkelijk ... De kinderen zijn groot geworden en de verwachting is dat zij de zaak zullen overnemen. De twee jongens Han en Dirk-Jan steeds heftiger. De tegenstellingen tussen de beide zonden...

INFORMATIE

AUTEUR
Mien van 't Sant
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
De zonen van De Terp.pdf

OMSCHRIJVING

De kinderen zijn groot geworden en de verwachting is dat zij de zaak zullen overnemen. De twee jongens Han en Dirk-Jan steeds heftiger. De tegenstellingen tussen de beide zonden spitsen zich toe. Op school is Han de voorbeeldige leerling en mislukt zijn broer volledig. Toch wordt van hen verwacht dat zij het inmiddels vermaarde familiebedrijf samen zullen overnemen. Een verschrikkelijk conflict kan niet uitblijven...Mien (Aartje Wilhelmina) van 't Sant-van Bommel werd op 23 februari 1901 in Gorinchem geboren. Zij volgde daar de kweekschool en was er tot 1927 onderwijzeres. Daarna wijdde ze zich aan het schrijven, eerst korte verhalen en later (na de oorlog) romans, die vooral door vrouwen graag werden gelezen. Mien van 't Sant schreef ruim 100 boeken.

Wil je het boek lezen?De zonen van De Terp in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Mien van 't Sant. Lezen De zonen van De Terp Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN