Clos St. Denis

Clos St. Denis - M. Declercq | Tiliboo-afrobeat.com

.... Clos Saint-Denis was originally a church-owned vineyard, belonging to the Collégiale de St-Denis de Vergy, named after Saint Denis ... Clos Saint-Denis - Wikipedia ... .. Production. In 2008, 5.99 hectares (14.8 acres) of vineyard surface was in production within the AOC, and 200 hectoliter of wine was produced, corresponding to just under 27,000 bottles. AOC regulations. The main grape variety for Clos Saint-Denis is ... Het twee-sterren-restaurant Clos St. Denis is een paradijs van de goede smaak. In dit boek maken we kennis met de leden van de familie Denis die ons binnenleiden in die ... Viersterrenhotel in Clos Saint-Denis (Kortessem) - Het ... ... . Denis is een paradijs van de goede smaak. In dit boek maken we kennis met de leden van de familie Denis die ons binnenleiden in die stijlvolle wereld. De lezer wordt niet alleen een verrassende blik achter de schermen van het succesvolle `bedrijf´ gegund, maar hij krijgt ook meer dan 60 overheerlijke toprecepten van de me...

INFORMATIE

AUTEUR
M. Declercq
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Clos St. Denis.pdf

OMSCHRIJVING

Het twee-sterren-restaurant Clos St. Denis is een paradijs van de goede smaak. In dit boek maken we kennis met de leden van de familie Denis die ons binnenleiden in die stijlvolle wereld. De lezer wordt niet alleen een verrassende blik achter de schermen van het succesvolle `bedrijf´ gegund, maar hij krijgt ook meer dan 60 overheerlijke toprecepten van de meesterkok op een dienblad geserveerd.Lifestyle-fotograaf Cees Roelofs volgde de familie op de voet en maakte schitterende portretten en culinaire beelden.

Wil je het boek lezen?Clos St. Denis in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur M. Declercq. Lezen Clos St. Denis Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN