Avonturen van Tom Poes / 12

Avonturen van Tom Poes / 12 - Marten Toonder | Tiliboo-afrobeat.com

...n van Tom Poes / 12 (Hardcover). Toen hij zesentwintig was, tekende Marten Toonder voor het eerst Tom Poes ... Boekwinkeltjes.nl - Tom Poes en de knip-hoed. De Avonturen ... ... . Drie jaar later debuteerde de... Avonturen van Tom Poes deel tot en met 12 : Bezige Bij/ NRC: Oblong uitgave, nieuwstaat, 12 delen. Pakketpost: € 80,00: WeesBoeken: Toonder, Marten: Tom Poes en de zieke hertog : Muinck, Amsterdam: Jaargang 1947 serie 1 deel ... Marten Toonder's - Avonturen van Tom Poes - Band 11 ; De knopenmaker - De ijsdame - De zonnebril - Het teken aan de wand - Dit boek is geseald gescand ! - Uitgeverij Panda heeft van Marten Toonder toestemming gekregen een perfecte facsimile-uitgave te brengen van de verhalen van Tom Poes uit Donald Duck. Om de sfeer van toen volledig terug te halen, zullen de pagina's rechtstreeks uit de ... Avonturen van T ... Avonturen van Tom Poes, deel 12 | Stripwinkel Prof. Barabas ... . Om de sfeer van toen volledig terug te halen, zullen de pagina's rechtstreeks uit de ... Avonturen van Tom Poes 12: 33 De pier-ra...

INFORMATIE

AUTEUR
Marten Toonder
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Avonturen van Tom Poes / 12.pdf

OMSCHRIJVING

Toen hij zesentwintig was, tekende Marten Toonder voor het eerst Tom Poes. Drie jaar later debuteerde de stripheld inDe Telegraaf. Aanvankelijk is Tom Poes het hoofdpersonage, maar in het derde avontuur wordt een zekere Olivier B. geïntroduceerd. Bommel dringt op de voorgrond en wordt geleidelijk aan het belangrijkste personage, maar Tom Poes zal altijd aan zijn zijde blijven staan. Dertig jaar na de laatste uitgave zijn Tom Poes' vroegste avonturen voor het eerst weer in druk, in vier delen met elk drie verhalen.

Wil je het boek lezen?Avonturen van Tom Poes / 12 in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Marten Toonder. Lezen Avonturen van Tom Poes / 12 Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN