Keer terug en kom thuis

Keer terug en kom thuis - Tanneke Dorgelo | Tiliboo-afrobeat.com

...rug en kom thuis Tanneke Dorgelo. In Zijn liefde stuurt God een profeet naar een afgedwaald volk: Jeremia ... Keer terug en kom thuis | Reinders Oisterwijk B.V. ... . In een donkere tijd, vlak voor Gods oordeel, bracht hij helder en steeds weer Gods woord. Een eerlijk woord dat moest leiden tot berouw en bekering. Dit bijbelstudieboek vertelt je over Gods hart tegenover een afgedwaald volk en laat je iets van de Here Jezus zien in Jeremia. Keer terug en kom thuis. Tanneke Dorgelo - Paperback / softback - 288 pagina's. Details In Zijn liefde stuurt God een profeet na ... Keer terug en kom thuis: Bijbelstudies over Jeremia ... ... . Tanneke Dorgelo - Paperback / softback - 288 pagina's. Details In Zijn liefde stuurt God een profeet naar een afgedwaald volk: Jeremia. In een donkere tijd, vlak voor Gods oordeel, bracht hij helder en steeds weer Gods woord. Een eerlijk woord dat moest leiden tot berouw en bekering. Keer terug en kom thuis van Tanneke Dorgelo voor €26....

INFORMATIE

AUTEUR
Tanneke Dorgelo
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Keer terug en kom thuis.pdf

OMSCHRIJVING

In Zijn liefde stuurt God een profeet naar een afgedwaald volk: Jeremia. In een donkere tijd, vlak voor Gods oordeel, bracht hij helder en steeds weer Gods woord. Een eerlijk woord dat moest leiden tot berouw en bekering. Dit bijbelstudieboek vertelt je over Gods hart tegenover een afgedwaald volk en laat je iets van de Here Jezus zien in Jeremia. Veel vrouwen ervaren Jeremia als een moeilijk bijbelboek, dit boek helpt je om het te bestuderen. Het boek bevat bijbelstudies voor acht weken, met elke week:- vijf dagen waarin je verschillende bijbelgedeelten bestudeert- vragen die een dieper inzicht en geloofsgroei geven - een handleiding voor gespreksleiders.

Wil je het boek lezen?Keer terug en kom thuis in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Tanneke Dorgelo. Lezen Keer terug en kom thuis Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN