In wetenschap voor de praktijk

In wetenschap voor de praktijk - none | Tiliboo-afrobeat.com

...idie is bestemd voor kortlopend (actie)-onderzoek uitgevoerd door samenwerkingsverbanden tussen wetenschappelijke organisaties (onderzoekers) en ondernemingen, maatschappelijke organisaties, bestuursorganen of (lokale) overheden ... Van wetenschap naar praktijk | GRIP&GLANS ... . De wetenschappelijke organisatie dient de aanvraag namens het samenwerkingsverband in te dienen. In wetenschap voor de praktijk (Paperback). Michiel Herweijer is meer dan 25 jaar verbonden geweest aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij begon in... Praktijk en wetenschap in de langdurige zorg dichter bij elkaar brengen. Wat heb je daaraan? En hoe doe je dat dan? Kom dat op maandagmiddag 2 december ontdekken in Tilburg tijdens Wetenschap in de praktijk voo ... PDF Van de wetenschap, voor de praktijk ... . Hij begon in... Praktijk en wetenschap in de langdurige zorg dichter bij elkaar brengen. Wat heb je daaraan? En hoe doe je dat dan? Kom dat op maandagmiddag 2 december ontdekken in Tilburg tijdens Wetenschap in de praktijk voor mensgerichte zorg, de regiotour Zoek het uit!, die de Academische werkplaats Ouderen van Tranzo, Tilburg University en Vilans organiseren […] De wisselwerking tussen praktijk en wetenschap draag...

INFORMATIE

AUTEUR
none
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
In wetenschap voor de praktijk.pdf

OMSCHRIJVING

Michiel Herweijer is meer dan 25 jaar verbonden geweest aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij begon in 1985 als manager van het Samenwerkingsverband Bestuurswetenschappen Noorden des Lands (SBN), dat hij binnen de kortste keren tot een bruisend en zeer productief onderzoeksinstituut wist te vormen. In 1989 werd hij hoogleraar bestuurskunde. In zijn oratie Macht en onmacht bij de toepassing van het bestuursrecht bouwde hij voort op onderzoeksbevindingen uit de daaraan voorafgaande jaren en plaatste hij deze in een juridische context. Voor dit liber amicorum zijn uitgenodigd promoti van Michiel; andere auteurs hebben samen met hem een of meerdere onderzoeksprojecten ondernomen. De bijdragen aan de bundel weerspiegelen de breedte van de belangstelling van Michiel Herweijer en tevens zijn uiteenlopende hoedanigheden van onderzoeker. Hij is een enthousiast onderzoeker, iets waarmee hij zijn promovendi en andere medeonderzoekers mee weet aan te steken; een wetenschappelijk onderzoeker, wat niet alleen blijkt uit de verwerking van veel uit opdrachtonderzoek afkomstige bevindingen in wetenschappelijke publicaties en ten slotte is Michiel een onderzoeker met een onbeperkte nieuwsgierigheid naar de praktijk. Hij is altijd bezig met de vraag hoe in Den Haag of ten gemeentehuize bedachte arrangementen functioneren in de dagelijkse bestuurspraktijk. Bovendien is hij is pas tevreden als er discussie/gedachtewisseling plaatsvindt.

Wil je het boek lezen?In wetenschap voor de praktijk in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur none. Lezen In wetenschap voor de praktijk Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN