Alle marketeers vertellen verhalen

Alle marketeers vertellen verhalen - Seth Godin | Tiliboo-afrobeat.com

...even bij Alle marketeers vertellen verhalen ... Alle marketeers vertellen verhalen - Seth Godin | Boeken.com ... . Wanneer je, net als ik, al langer bezig bent met het concept 'verhalen vertellen' en 'authentiek zijn (als mens én organisatie)', dan voegt dit boek weinig toe. Voor mij althans. Ik ben klaar met Seth Godin, ook zijn boek (met aansprekende titel) "Gehaktballen met Slagroom" vond ik tegen vallen. Alle marketeers vertellen verhalen (Hardcover). De undergroundklassieker die je uitlegt hoe marketing écht werkt en waarom authenciteit de allerbeste... Je leest dit immers. Dus, ga een verhaa ... Alle marketeers vertellen verhalen (e-Book) - Seth Godin ... ... ... Je leest dit immers. Dus, ga een verhaal vertellen. En als het geen weerklank vindt, vertel een ander. Wanneer je een verhaal vindt dat werkt, leef dat verhaal dan, maak het echt, authentiek en leg...

INFORMATIE

AUTEUR
Seth Godin
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Alle marketeers vertellen verhalen.pdf

OMSCHRIJVING

De undergroundklassieker die je uitlegt hoe marketing écht werkt en waarom authenciteit de allerbeste marketingtool is.Als wat jij doet van belang is, werkelijk van belang is, dan hoop ik dat je de tijd neemt om een verhaal te vertellen. Een verhaal dat weerklank vindt en een verhaal dat echt kan worden.De ironie wil dat ik in eerste instantie een slechte beurt heb gemaakt bij het vertellen van het verhaal over dit boek. Door het originele omslag leek het boek te gaan over liegen en leek het te impliceren dat mijn lezers (marketeers) slechte mensen zouden zijn. Degenen die de moeite namen om het boek te lezen konden zien dat dit niet waar was, maar tegen de tijd dat ze het boek open hadden geslagen, was het al te laat. Een verhaal was al verteld. Ik had gefaald.Je krijgt bij uitgeven niet vaak een tweede kans, en ik ben dan ook heel blij dat mijn uitgever een nieuw omslag wilde proberen, en dubbel zo blij dat het werkt. Je leest dit immers. Dus, ga een verhaal vertellen. En als het geen weerklank vindt, vertel een ander.Wanneer je een verhaal vindt dat werkt, leef dat verhaal dan, maak het echt, authentiek en leg het onder de loep. Alle marketeers zijn verhalenvertellers en alleen de verliezers zijn leugenaars.

Wil je het boek lezen?Alle marketeers vertellen verhalen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Seth Godin. Lezen Alle marketeers vertellen verhalen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN