Stien Eelsingh Geb

Stien Eelsingh Geb - Smit-Muller R.H. | Tiliboo-afrobeat.com

...lsingh was in de jaren vijftig en zestig een zeer bekende kunstenares die alom grote waardering genoot ... Christiana eelsingh - de betekenis volgens Pieter Scheen ... . Vanuit haar woonstee en atelier De Witte Boerderij in Staphorst wist zij met haar zomerexposities en soirees een culturele brug te slaan tussen het oosten en het westen van ons land. De Stien Eelsingh Stichting is opgericht in het voorjaar van 2000 en heeft als doelstelling het bijeenhouden en verzorgen van de nalatenschap van de kunstenares Stien Eelsingh. Dit houdt in dat het nagelaten archief van de kunstenares, samen met het kunsthistorisch archief per ... Stien Eelsingh - Wikipedia ... . Dit houdt in dat het nagelaten archief van de kunstenares, samen met het kunsthistorisch archief per september 2007 is ondergebracht bij het archiefcentrum het Historisch Centrum Overijssel in Zwolle. Stien Eelsingh (Paperback). Stien Eelsingh was in de jaren vijftig en zestig een zeer bekende kunstenares die alom grote waardering genoot. Vanuit haar... Stien Eelsingh schilderkunst Eelsingh, Stien. 1 januari...

INFORMATIE

AUTEUR
Smit-Muller R.H.
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Stien Eelsingh Geb.pdf

OMSCHRIJVING

Stien Eelsingh was in de jaren vijftig en zestig een zeer bekende kunstenares die alom grote waardering genoot. Vanuit haar woonstee en atelier De Witte Boerderij in Staphorst wist zij met haar zomerexposities en soirees een culturele brug te slaan tussen het oosten en het westen van ons land. Als geen ander wist ze met haar schilderkunst de essentie weer te geven van datgene wat mensen delen met werk, gezin en omgeving. Aan de hand van afbeeldingen van werken van haar vroege jeugd tot aan die vlak voor haar dood, komt haar stilistische ontwikkeling duidelijk naar voren.Deze uitgave over Stien Eelsingh geeft niet alleen een overzicht van haar leven en werk gedurende de jaren waarin Staphorst zo´n prominente rol speelt, maar ook haar jeugdjaren in Zwolle en haar korte verblijf in Amsterdam worden belicht.Stien Eelsingh komt in het boek naar voren als een fascinerende vrouw en een bewogen kunstenares die de mensen in alle facetten van zijn bestaan centraal stelde.

Wil je het boek lezen?Stien Eelsingh Geb in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Smit-Muller R.H.. Lezen Stien Eelsingh Geb Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN