Antiekwijzers - Japanse prenten

Antiekwijzers - Japanse prenten - W.R. van Gulik | Tiliboo-afrobeat.com

...even bij Antiekwijzers - Japanse prenten ... Hotei Japanese Prints - Home ... . Japanse prenten is een helder en interessant boek als je meer wilt weten over de Japanse prenten kunst. het is duidelijk geschreven en geeft een goed tijds beeld van verschillende periodes in Japan en haar rijke cultuur mede door de vele afbeeldingen. Auteur: W.R. van Gulik, Prijs: € 19,50, ISBN/ISBN13: 9789074213066, Categorie: Boek, Algemene inleiding in de geschiedenis van de Japanse prentkunst met een overzich... Dit is een handzaam boek dat een alg ... Japanse prenten - W.R. van Gulik - (ISBN: 9789074213066 ... ... ... Dit is een handzaam boek dat een algemene inleiding in de geschiedenis van de Japanse prentkunst biedt, met een overzicht van de belangrijkste kunstenaars en hun werk. Onderwerpen als techniek, materialen, iconografie en kleurgebruik worden op een toegankelijke manier behandeld. Prof. dr. van Gulik is emeritus hoogleraar Oost-Aziati...

INFORMATIE

AUTEUR
W.R. van Gulik
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Antiekwijzers - Japanse prenten.pdf

OMSCHRIJVING

Antiekwijzers - Japanse prenten 1e druk is een boek van W.R. van Gulik uitgegeven bij Primavera Pers. ISBN 9789074213066 Dit is een handzaam boek dat een algemene inleiding in de geschiedenis van de Japanse prentkunst biedt, met een overzicht van de belangrijkste kunstenaars en hun werk. Onderwerpen als techniek, materialen, iconografie en kleurgebruik worden op een toegankelijke manier behandeld. Prof. dr. van Gulik is emeritus hoogleraar Oost-Aziatische Kunst en Materiële Cultuur aan de Universiteit van Leiden. Titel overgenomen van Antiek Lochem.

Wil je het boek lezen?Antiekwijzers - Japanse prenten in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur W.R. van Gulik. Lezen Antiekwijzers - Japanse prenten Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN