Zot van koken

Zot van koken - Loïc van Impe | Tiliboo-afrobeat.com

...Zot van Koken. De kerel die geen kok mocht worden, krijgt een kookprogramma ... Zot van koken, Loïc Van Impe - Hardback - 9789401465861 ... ... . Foodvlogger Loïc Van Impe tovert passie op je bord en op je scherm. Het multitalent kreeg het kokerellen thuis met de paplepel mee en leerde koken dankzij miljoenen filmpjes online én voorbeelden op tv. Loïc: Zot Van Koken is een programma op de Belgische TV van VTM dat door de bezoekers van TVGemist.be een gemiddelde van 3,9 sterren heeft gekregen. Momenteel hebben we 108 uitzendingen in ons archief, waarvan de eerste in ... Koude en warme wraps | VTM Koken ... . Momenteel hebben we 108 uitzendingen in ons archief, waarvan de eerste in maart 2020 is uitgezonden. Loïc Van Impe is hot op social media. De 25-jarige foodvlogger- en blogger én zijn recepten zijn enorm populair op zowel Facebook, Instagram als Youtube. Zijn vlotte babbel en gepass...

INFORMATIE

AUTEUR
Loïc van Impe
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Zot van koken.pdf

OMSCHRIJVING

Koken is fun! Met dit motto schotelt tv-kok Loïc Van Impe je 48 hacks voor die komaf maken met complexe bereidingen en problemen in de keuken.Want hij is zot van koken en dat zul je geweten hebben! Dit boek bundelt een reeks creatieve recepten, zotte bereidingswijzen en enorm veel liefde voor eten. Ideaal om thuis zelf te proberen!

Wil je het boek lezen?Zot van koken in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Loïc van Impe. Lezen Zot van koken Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN