Waar, goed en schoon onderwijs

Waar, goed en schoon onderwijs - none | Tiliboo-afrobeat.com

...ed en schoon onderwijs (Paperback). Waar, goed en schoon onderwijs 1e druk is een boek uitgegeven bij Isvw Uitgevers ... bol.com | Wat is goed onderwijs? | 9789059317505 | Boeken ... . ISBN 9789491693434 Wat is... Boekbespreking 'Waar, goed en schoon onderwijs' Mijn aandacht voor dit boek werd getrokken door het voorwoord. Daarin las ik dat '21 st century skills' zoals samenwerken en kritisch reflecteren natuurlijk belangrijk zijn in ons huidig onderwijs, maar dat we de '4 centuries before Christ skills' ook niet mogen vergeten! De vaardigheden uit de academie van Plato zoals persoonsvorming ... Published in Waar, goed en schoon onderwijs. Zoeken naar: Begrippen. Bildung • Het proces van ontwikkeling, be ... Waar, goed en schoon onderwijs - WordPress.com ... ... Published in Waar, goed en schoon onderwijs. Zoeken naar: Begrippen. Bildung • Het proces van ontwikkeling, beschaving en vorming - is iets dat mensen met elkaar en voor zichzelf doen: je on...

INFORMATIE

AUTEUR
none
DIMENSIE
8,9 MB
BESTANDSNAAM
Waar, goed en schoon onderwijs.pdf

OMSCHRIJVING

Waar, goed en schoon onderwijs 1e druk is een boek uitgegeven bij Isvw Uitgevers. ISBN 9789491693434 Wat is goed onderwijs? Hoe onderwijs je het ware, het goede en het schone? Of anders gezegd: hoe zorg je als leraar dat je leerlingen kennismaken met een brede filosofische 'bildung'? Deze kwesties worden door een keur aan topauteurs besproken aan de hand van de drie kernvragen van het onderwijs: hoe werkt het onderwijs (de fysica van het leren), hoe praten we over onderwijs (de logica van het leren) en wat is het doel (de ethica) van het onderwijs? Het boek bevat essays van spraakmakende denkers en biedt tevens een kort overzicht van de klassieke onderwijsvisies. Met bijdragen van Fedor de Beer, Gert Biesta, René ten Bos, Joep Dohmen, Maarten Doorman, Erno Eskens, Ruud Klarus, Maarten Meester, Wouter Pols, Miriam van Reijen, Wouter Sanderse, Gerard van Stralen, Humberto Schwab en Ed Weijers. Met een voorwoord door Kees Boele.

Wil je het boek lezen?Waar, goed en schoon onderwijs in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur none. Lezen Waar, goed en schoon onderwijs Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN