Vandaag is de laatste dag van je leven

Vandaag is de laatste dag van je leven - Ulli Lust | Tiliboo-afrobeat.com

... bewogen tocht leven ze tussen de junkies, straatschilders, Italiaanse macho's en maffiosi ... Vandaag is de laatste dag van je leven van Ulli Lust ... ... ., en al het moois wat Italië te bieden heeft. ''Vandaag is de laatste dag van de rest van je leven'' won diverse internationale onderscheidingen: ICOM-Award 2010 voor de beste Duitse strip, de Max en Moritz Publieksprijs in Erlangen, de Ulli Lusts Vandaag is de laatste dag van de rest van je leven dateert in het Duits al van 2009 en beschrijft een zeer woelige episode uit haar leven in 1984, toen ze amper zeventien was. Maar onbedoeld lijkt het nu op de actualiteit mee te surfen: dat mannen oneerbiedige sek ... Vandaag is de laatste dag van de rest van je leven by Ulli ... ... . Maar onbedoeld lijkt het nu op de actualiteit mee te surfen: dat mannen oneerbiedige seksisten zijn. De Dag van de Handdoek, de Dag van de Schildpad, Whiskydag… Het is slechts een greep uit de bijna 500 speciale dagen, weken, maanden en jaren...

INFORMATIE

AUTEUR
Ulli Lust
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Vandaag is de laatste dag van je leven.pdf

OMSCHRIJVING

Dit is de hardcover editie op 300 exemplaren.Er is ook een reguliere softcover-editie.Ulli Lust is een Oostenrijkse tekenares die in Berlijn woont. ''Vandaag is de laatste dag van de rest van je leven'' is een road-strip over de bewogen reis van twee punkmeisjes naar Sicilië. Twee maanden duurt de reis van de zeventienjarige Ulli en haar nymfomane vriendin Edi. Zonder geld en zonder papieren trekken ze, met een slaapzak en één reserve-T-shirt, vanuit Wenen over de Alpen via Verona, Rome en Napels naar Sicilië. Op hun bewogen tocht leven ze tussen de junkies, straatschilders, Italiaanse macho's en maffiosi., en al het moois wat Italië te bieden heeft. ''Vandaag is de laatste dag van de rest van je leven'' won diverse internationale onderscheidingen: ICOM-Award 2010 voor de beste Duitse strip, de Max en Moritz Publieksprijs in Erlangen, de Artemisia Award en de Prix Revelation in Angoulême.

Wil je het boek lezen?Vandaag is de laatste dag van je leven in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Ulli Lust. Lezen Vandaag is de laatste dag van je leven Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN