KAMELEON. TREFT DOEL

KAMELEON. TREFT DOEL - H De Roos | Tiliboo-afrobeat.com

...leon treft doel! is het negenentwintigste deel uit De Kameleon-boekenreeks van schrijver Hotze de Roos ... De Kameleon treft doel ! van H. de Roos | Boek en ... ... . De illustraties zijn van Gerard van Straaten. De eerste editie kwam uit in 1970. Verhaal Hielke en Sietse ontdekken, op ... DE KAMELEON TREFT DOEL Als Hielke en Sietse een jacht zien dat onbestuurbaar is, helpen ze de schipper zijn boot aan de wal te krijgen. De volgende dag leert Gerben de man hoe hij zijn boot moet besturen. De dankbare schipper nodigt de drie uit om iets te drinken bij het Paviljoen. KAMELEON. TREFT DOEL ( ... Bureau ISBN - De Kameleon treft doel! ... . De dankbare schipper nodigt de drie uit om iets te drinken bij het Paviljoen. KAMELEON. TREFT DOEL (Hardcover). Hielke en Sietse ontdekken, op het meer van Lenten, een jacht dat onbestuurbaar is. Ze helpen de schipper en zijn boot... De Kameleon treft doel! H de Roos. € 4,99; € 4,99; Beschrijving uitgever. Hielke en Sietse ontdekken, op het...

INFORMATIE

AUTEUR
H De Roos
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
KAMELEON. TREFT DOEL.pdf

OMSCHRIJVING

Hielke en Sietse ontdekken, op het meer van Lenten, een jacht dat onbestuurbaar is. Ze helpen de schipper en zijn boot weer naar de wal. Gerben biedt aan om hem les te geven in het besturen van zijn boot. Na afloop trakteert de schipper Gerben en de jongens bij het Paviljoen. Maar plots wordt Gerben door studenten bekogeld met tomaten. Hij gaat erachteraan en daagt ze uit voor een roeiwedstrijd. Gerben, die een zware roeiboot heeft, maakt weinig kans tegen de goed getrainde studenten in hun lichte roeiboot. Ook wordt bankloper Joustra bestolen, Hielke en Sietse gaan op onderzoek uit.

Wil je het boek lezen?KAMELEON. TREFT DOEL in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur H De Roos. Lezen KAMELEON. TREFT DOEL Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN