Dagen van verlating

Dagen van verlating - Elena Ferrante | Tiliboo-afrobeat.com

...eef de Italiaanse bestsellerauteur Elena Ferrante, auteur van Dagen van verlating (2003), De verborgen dochter (2008), Kwellende liefde (2016) en de Napolitaanse romans De geniale vriendin (2013), De nieuwe achternaam (2015), Wie vlucht en wie blijft (2016) en Het verhaal van het verloren kind (2016) ... Dagen van verlating door Elena Ferrante (paperback ... ... . Dagen van verlating | Ferrante Elena | download | B-OK. Download books for free. Find books Dit schreef de Italiaanse bestsellerauteur Elena Ferrante, auteur van Dagen van verlating (2003), De verborgen dochter (2008), Kwellende liefde (2016) en de Napolitaanse romans De geniale vriendin (2013), De nieuwe achternaam (2015), Wie vlucht en wie blijft (2016) en Het verhaal van het verloren kind (2016). Dagen van verlating. De achtendertigjarige Olga wordt van ... PDF Dagen van verlating ... . Dagen van verlating. De achtendertigjarige Olga wordt van ...

INFORMATIE

AUTEUR
Elena Ferrante
DIMENSIE
8,9 MB
BESTANDSNAAM
Dagen van verlating.pdf

OMSCHRIJVING

Van de ene op de andere dag wordt de achtendertigjarige Olga door haar man verlaten voor een jongere vrouw. Met haar twee kleine kinderen blijft ze achter in het appartement waar ze zich jarenlang gelukkig waande. Als ze de deur van dat appartement niet meer van het slot krijgt, stort ze volledig in. Het dwingt haar tot een pijnlijk zelfonderzoek. Tot haar ontzetting begint ze in te zien dat ook zij, een moderne zelfstandige vrouw, haar identiteit grotendeels heeft ontleend aan haar man. Wanhopig zoekt ze naar een manier om haar leven weer op te pakken. Scherp en genadeloos beschrijft Elena Ferrante Olga's gevoelens: het ongeloof, de wanhoop, het vluchtgedrag, de eenzaamheid, het besef van haar afgeslotenheid. Maar ook de kracht waarmee ze zich voorzichtig herneemt.

Wil je het boek lezen?Dagen van verlating in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Elena Ferrante. Lezen Dagen van verlating Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN