Verstilde Geest

Verstilde Geest - Alan Watts | Tiliboo-afrobeat.com

...lde Geest (Hardcover). Alan Watts was vermaard als briljant intellectueel en daarna als een serieus beoefenaar van het boeddhisme en ... Verstild leven 9789082110708 9082110709 | VindBoek ... ... Verstilde geest | ISBN 9789020282474 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. boek 'Verstilde geest'. Misschien handig voor mensen die niet mediteren maar daar toch graag een mening over willen hebben. Jaaah, ik heb er een boek over gelezen:-))) De beschrijving is als volgt: "Een introductie tot meditatie. De auteur beschrijft de onlosmakelijke verbondenheid van het Verstilde Geest is een geweldig boek. We raden u aan het boek van Ver ... Ayurvedische yogamassage - RelaxPoint ... . De auteur beschrijft de onlosmakelijke verbondenheid van het Verstilde Geest is een geweldig boek. We raden u aan het boek van Verstilde Geest PDF te downloaden op onze website pianofortefestival.nl Er zijn ook andere boeken van de auteur Verstilde Geest. Alan Watts was vermaard als briljant intellectueel en daarna als een serieus...

INFORMATIE

AUTEUR
Alan Watts
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Verstilde Geest.pdf

OMSCHRIJVING

Alan Watts was vermaard als briljant intellectueel en daarna als een serieus beoefenaar van het boeddhisme en boeddhistische meditatie. In de laatste jaren van zijn leven liet hij zijn bruisend sociaal leven achter zich en trok zich terug in een kleine boshut. Zijn geschriften werden hierdoor rustiger en dieper, maar bleven doortrokken van een speelse humor.Dit prachtige boekje bevat teksten van verscheidene lezingen die hij tegen het einde van zijn leven heeft gegeven en die zijn opgenomen en bewerkt door zijn zoon Mark Watts. De teksten laten een diepe wijsheid zien, die alleen het gevolg kan zijn van jarenlange meditatie, en zijn woorden getuigen tijdloos van grote visie.Met wat hij zegt, tilt hij ons boven de woorden uit. Hij brengt je niet alleen tot een begrijpen van meditatie maar laat je die ook werkelijk ervaren.

Wil je het boek lezen?Verstilde Geest in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Alan Watts. Lezen Verstilde Geest Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN