Kern van kristal

Kern van kristal - Leni Saris | Tiliboo-afrobeat.com

...van kristal' door Leni Saris - Onze prijs: €25,50 - Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, volgende dag in huisGratis verzending ... Kern van kristal, Saris Leni | Boeken Website.nl ... . KERN VAN KRISTAL (Paperback). Desi Renlink is een eigengereide, lastige helft van een tweeling. Ze loopt met haar hoofd in de wolken en zegt dat een... Kern van kristal (Hardcover). Desi Renlink is een eigengereide, lastige helft van een tweeling. Ze loopt met haar hoofd in de wolken en zegt dat een... Bestel Kern van kristal van Leni Saris. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Het boek Kern van kristal, gesc ... Binnenkern - Wikipedia ... ... Bestel Kern van kristal van Leni Saris. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Het boek Kern van kristal, geschreven door Leni Saris, koopt u bij Boeken.nl | Snelle levering | Gratis verzending vanaf 19.95 "Kern van kristal" is opgenomen in de volgende (sub-)rubrieken: Romans, Verhalen; Diversen > Non-fictie ...

INFORMATIE

AUTEUR
Leni Saris
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Kern van kristal.pdf

OMSCHRIJVING

Desi Renlink is een eigengereide, lastige helft van een tweeling. Ze loopt met haar hoofd in de wolken en zegt dat een beroemdheid zal worden. Maar voorlopig komt ze niet verder dan een baan op een reisbureau... Daar ontmoet ze Cyril Lindholm, die zich onder een andere naam voorstelt. Hij moet namelijk een onderzoek naar het reilen en zeilen van het reisbureau instellen. Hoewel hij gehoord heeft dat Desi Renlink op zoek is naar een rijke man, vindt hij haar toch aardig. Desi vertrouwt hem, maar dat verandert totaal als ze er achter komt dat hij een valse naam gebruikt... Er is een catastrofe voor nodig om Desi te doen inzien dat Cyril werkelijk van haar houdt.

Wil je het boek lezen?Kern van kristal in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Leni Saris. Lezen Kern van kristal Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN