Het Gelders Athene

Het Gelders Athene - Keverling Buism | Tiliboo-afrobeat.com

...ders Athene beschrijft verschillende aspecten van de geschiedenis en het functioneren van de eertijds kleinste en meest verguisde universiteit in het vroegmoderne Nederland ... Boek: Het Gelders Athene - Geschreven door J.A.H. Bots ... . Redactie: J.A.H. Bots , M. Evers en W.Th.M. Frijhoff e.a. ISBN: 9065500928 NUR: 680, 694 Boeksoort: w Talen: Nederlands Uitgever: Verloren Het Gelders Athene (Paperback). Het Gelders Athene 1e druk is een boek van Keverling Buism uitgegeven bij Verloren B.V., Uitgeverij. ISBN 9789065500922... Harderwijk is een stad van negotie. Men verkoopt er bokking, blauwbessen en bullen van promotie. TY - BOOK. T1 - Het Gelders Athene. ... Het Gelders Athene - J.A.H. Bots | Geschiedeniswinkel ... .V., Uitgeverij. ISBN 9789065500922... Harderwijk is een stad van negotie. Men verkoopt er bokking, blauwbessen en bullen van promotie. TY - BOOK. T1 - Het Gelders Athene. Bijdragen tot de geschiedenis van de Gelderse universiteit te Harderwijk (1648-1811) A2 - Frijhoff, W...

INFORMATIE

AUTEUR
Keverling Buism
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Het Gelders Athene.pdf

OMSCHRIJVING

Het Gelders Athene 1e druk is een boek van Keverling Buism uitgegeven bij Verloren B.V., Uitgeverij. ISBN 9789065500922 'Harderwijk is een stad van negotie. Men verkoopt er bokking, blauwbessen en bullen van promotie.' Dit bekende rijmpje geeft een weinig vleiend beeld van de Gelderse Universiteit die ooit te Harderwijk bestond. Deze instelling, waarvan nu nog maar weinig sporen zijn terug te vinden, begon haar bestaan in 1600 als illustere school, de eerste in zijn soort in de Noordelijke Nederlanden. Het Gelders Athene beschrijft verschillende aspecten van de geschiedenis en het functioneren van de eertijds kleinste en meest verguisde universiteit in het vroegmoderne Nederland.

Wil je het boek lezen?Het Gelders Athene in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Keverling Buism. Lezen Het Gelders Athene Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN