De Gelukseconomie

De Gelukseconomie - Alexandra Augustijn | Tiliboo-afrobeat.com

...tste winst is de verzameling van de principes, en de oefeningen maken het een praktisch geheel ... Geluk (emotie) - Wikipedia ... . Ook waardevol is het besef dat met simpele acties het nodige bereikt kan worden. Het zou heel mooi zijn als we door het toepassen van de principes van de gelukseconomie tot meer groei en bloei kunnen komen. 'De Gelukseconomie' is een praktisch en geluksbevorderend handboek voor idealisten én realisten die het best mogelijke willen voor zichzelf, anderen en de wereld. Je krijgt inzicht in de zeven universele geluksprincipes, interviews, ideeën en bijna 80 op ... De Gelukseconomie, Alexandra Augustijn - Paperback ... ... . Je krijgt inzicht in de zeven universele geluksprincipes, interviews, ideeën en bijna 80 opdrachten die je helpen kennis toe te passen in de praktijk. De Gelukseconomie (Paperback). Het kapitalisme heeft ons welvaart gebracht, ook sociaal-emotionele armoede. Nog nooit waren zoveel mensen depressief,... Categoriearchief: Gelukseconomie "Geld maakt wel gelukkig" - maar wat betekent dat eigenlijk...

INFORMATIE

AUTEUR
Alexandra Augustijn
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
De Gelukseconomie.pdf

OMSCHRIJVING

Het kapitalisme heeft ons welvaart gebracht, ook sociaal-emotionele armoede. Nog nooit waren zoveel mensen depressief, eenzaam en burn-out. Hoe lang accepteren we nog een cultuur waar het niet om mensen, maar om geld gaat? Als het aan de schrijver van "De Gelukseconomie' ligt, geluksmarketeer Alexandra Augustijn, gooien we direct het roer om en zetten we geluk overal centraal. Het paradoxale is dat gelukkige mensen nog veel meer winst realiseren; het doel van het kapitalisme. Viervoudige winst maar liefst: op welzijns-, sociaal, kwaliteits- en financieel gebied. Op basis van (wetenschappelijk) onderzoek, (eeuwenoude) wijsheid en ervaringen heeft de auteur de happiness4all-methode ontwikkeld: 7 geluksprincipes pas je in 6 stappen integraal toe in je organisaties. Zakelijk en privé. Hiertoe krijg je in dit boek handvatten, ideeën, voorbeelden, interviews en bijna 80 opdrachten met ruimte voor eigen ervaringen, idealen en wensen. Zo maak je er een persoonlijk gelukshandboek van en bouw je mee aan een gelukseconomie waar het welzijn, de kwaliteit, de betrokkenheid en de welvaart van iedereen toenemen. Wie wil dat nu niet?

Wil je het boek lezen?De Gelukseconomie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Alexandra Augustijn. Lezen De Gelukseconomie Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN