Wetboeken van strafvordering Nederlandse Antillen en Aruba

Wetboeken van strafvordering Nederlandse Antillen en Aruba - D.A.C. Koster | Tiliboo-afrobeat.com

...euwe Wetboek van Strafvordering van de Nederlandse Antillen en Aruba (Hardcover) ... Een nieuw Wetboek van Strafvordering voor de Nederlandse ... ... . Het nieuwe Wetboek van Strafvordering van de Nederlandse... Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud. lekker winkelen zonder zorgen. Gratis verzending vanaf 20,- Bezorging dezelfde dag, 's avonds of in het weekend* Deze uitgave bevat, naast de wetsteksten van de Wetboeken van Strafvordering van de Nederlandse Antillen en van Aruba, de aan deze wetboeken verwante verordeningen en besluiten. Tevens is een inventarisatie opgenomen van alle artikelen die naar een andere ... Wetboeken van strafvordering Nederlandse Antillen en Aruba ... ... . Tevens is een inventarisatie opgenomen van alle artikelen die naar een andere regeling (Landsverordening of Landsbesluit) verwijzen of daarvoor de grondslag vormen. 16.03AB97.053 Landsbesluit modelformulieren strafvordering . 1603AB97.053.pdf (40,6 KB) 16.03AB97.054 Landsbesluit bewaring inbeslaggenomen voorwerpen . 1603AB97.054.pdf (55,58 KB) 16.03AB97.055 LANDSBESLUIT van 18 september 1997 no. 1 houdend...

INFORMATIE

AUTEUR
D.A.C. Koster
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Wetboeken van strafvordering Nederlandse Antillen en Aruba.pdf

OMSCHRIJVING

Deze uitgave bevat, naast de wetsteksten van de Wetboeken van Strafvordering van de Nederlandse Antillen en van Aruba, de aan deze wetboeken verwante verordeningen en besluiten. Tevens is een inventarisatie opgenomen van alle artikelen die naar een andere regeling (Landsverordening of Landsbesluit) verwijzen of daarvoor de grondslag vormen. In de marge van de tekst zijn per artikel zoektermen aangebracht. Op basis van deze zoektermen is een register samengesteld, dat de wetboeken gemakkelijk toegankelijk maakt.De onderhavige uitgave is tot stand gekomen op initiatief van het opleidings- en scholingsinstituut voor de rechterlijke macht in Nederland (Stichting Studiecentrum Rechtspleging of ssr).Dit werk is in 2007 gepubliceerd en in 2019 opnieuw beschikbaar gemaakt.

Wil je het boek lezen?Wetboeken van strafvordering Nederlandse Antillen en Aruba in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur D.A.C. Koster. Lezen Wetboeken van strafvordering Nederlandse Antillen en Aruba Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN