Verdwenen op IJsland

Verdwenen op IJsland - Hetty Luiten | Tiliboo-afrobeat.com

...ven bij Verdwenen Op Ijsland. Het boek leest gemakkelijk weg, maar blijft nogal oppervlakkig ... Verdwenen op IJsland (e-Book) - Hetty Luiten | Boeken.com ... . De karakters blijven wel erg simpel. De ontknoping is ook niet echt diepgaand uitgewerkt. Maar de kennis over IJsland is op een prettige manier verwerkt in het verhaal en de kleine gedichtjes brengen de sfeer van IJsland wél over. Geschreven bij Verdwenen Op Ijsland. Het boek leest gemakkelijk weg, maar blijft nogal oppervlakkig. De karakters blijven wel erg simpel. De ontknoping is ook niet echt diepgaand uitgewerkt. ... Hoe de walrus van IJsland verdween - NRC ... . De karakters blijven wel erg simpel. De ontknoping is ook niet echt diepgaand uitgewerkt. Maar de kennis over IJsland is op een prettige manier verwerkt in het verhaal en de kleine gedichtjes brengen de sfeer van IJsland wél over. Het boek Verdwenen op...

INFORMATIE

AUTEUR
Hetty Luiten
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Verdwenen op IJsland.pdf

OMSCHRIJVING

Ilse droomt al jaren van een bezoek aan IJsland. Nu mag ze mee met een rondreis per bus als assistentreisleidster met een groep van 25 totaal verschillende mensen. Het zou dus een droomvakantie moeten zijn, helemaal als Ilse ook nog haar droomman lijkt te ontmoeten. De een na de ander raakt echter geld of sieraden kwijt. Er is duidelijk een dief aan het werk, maar wie? Achterdocht neemt de overhand en iedereen wordt verdacht. Het land is werkelijk adembenemend, maar de vervelende gebeurtenissen bederven helaas veel van de pret. Als een van de groep onverwachts naar huis moet, weten ze het: zij was de dader. Of was het toch de man die Ilse ontmoette? Hij reageert namelijk opeens totaal niet meer op haar sms-jes. Of misschien die drie vriendinnen die weinig contact hebben met de rest van de groep?

Wil je het boek lezen?Verdwenen op IJsland in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Hetty Luiten. Lezen Verdwenen op IJsland Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN