Van Abraham tot Zacheus

Van Abraham tot Zacheus - Louis Goosen | Tiliboo-afrobeat.com

...aham tot Zacheus (Paperback). In Van Abraham tot Zacheüs zijn zo'n honderd figuren uit het Oude en het Nieuwe Testament samengebracht ... Amazon.it: Van Abraham tot Zacheüs: thema's uit het oude ... ... . Louis... Van Abraham tot Zacheüs | ISBN 9789085067597 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Omschrijving boek Van Abraham tot Zacheüs Thema s uit het Oude en het Nieuwe Testament In Van Abraham tot Zacheüs zijn zo n honderd figuren uit het Oude en het Nieuwe Testament samengebracht. Louis Goosen vertelt hun verhalen en beschrijft hun voortleven in religie, kunst, literatuur, muziek en theater tot in onze tijd. Va ... Van Abraham tot Zacheüs - bibliotheek.nl ... . Louis Goosen vertelt hun verhalen en beschrijft hun voortleven in religie, kunst, literatuur, muziek en theater tot in onze tijd. Van Abraham tot Zacheüs Thema's uit het Oude en het Nieuwe Testament In Van Abraham tot Zacheüs zijn zo'n honderd figuren uit het Oude en het Nieuwe Testament samengebracht. Louis Goosen vertelt hun verhalen en beschrijft hun voortleven in religie, kunst, li...

INFORMATIE

AUTEUR
Louis Goosen
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Van Abraham tot Zacheus.pdf

OMSCHRIJVING

In Van Abraham tot Zacheüs zijn zo'n honderd figuren uit het Oude en het Nieuwe Testament samengebracht. Louis Goosen vertelt hun verhalen en beschrijft hun voortleven in religie, kunst, literatuur, muziek en theater tot in onze tijd.Veel afbeeldingen en literaire werken zijn niet te begrijpen zonder kennis van de centrale personages uit het Oude en het Nieuwe Testament. Deze figuren, zoals Abraham, Gideon, Ruth, Judit, Simson, Maria Magdalena, de apostelen en andere bekende en minder bekende figuren, komen in dit boek aan bod. Aan de hand van deze verhalen slaagt Goosen erin kunstuitingen uit het verleden én uit onze tijd voor iedereen toegankelijk te maken.

Wil je het boek lezen?Van Abraham tot Zacheus in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Louis Goosen. Lezen Van Abraham tot Zacheus Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN