Drie Christussen 001

Drie Christussen 001 - ... Bajram | Tiliboo-afrobeat.com

...hristussen Strips van: Tekenaar: Bajram Denis, Neaud Fabrice Scenarist: Mangin Valérie Uitgeverij: Daedalus ... Christelijke muziek 'Christus drukt wat de Geest is uit ... ... . De week voor Pasen, 1353. Beeldhouwer Luc komt aan in Lirey waar hij de laatste hand zal leggen aan de ornamenten voor een pas gebouwde kerk. Drie keer de heilige lijkwade die eindelijk opduikt. > De nieuwe van UW1-auteur Bajram ! Pasen 1353 - de gelovigen van Lirey, een klein dorpje in de Champagne, aanbidden voor het eerst wat het meest beroemde en het meest controversiële reliek zal worden in het christendom: de heilige lijkwade, het doek waarin het lijk van Christus zou gewikkeld zijn bij de kruisafname. Driekoningen, Epifanie of Openbaring van de Heer (Solemnitas Epiphaniae Domini in het Latijn) is een chris ... Akim Stripwinkel - Drie Christussen One-Shot - Drie ... ... . Driekoningen, Epifanie of Openbaring van de Heer (Solemnitas Epiphaniae Domini in het Latijn) is een christelijke feestdag die elk jaar op 6 januari wordt gevierd en waarop men de Bijbelse gebeurtenis (Matt. 2:1-18) herdenkt van de wijzen uit...

INFORMATIE

AUTEUR
... Bajram
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Drie Christussen 001.pdf

OMSCHRIJVING

Drie Christussen, compleet verhaal in drie variaties. Eerste variatie; God bestaat. Tweede variatie; God bestaat niet. Derde variatie; God is radioactief. Pasen 1353 - de gelovigen van Lirey, een klein dorpje in Champagne, aanbidden voor het eerst wat het meest beroemde en het meest controversiële reliek zal worden in het christendom: de heilige lijkwade, het doek waarin het lijk van Christus zou gewikkeld zijn bij de kruisafname. Luc, een jonge beeldhouwer, is in Lirey tijdens die Paasperiode om er een werk af te maken dat de heer van Charney had besteld, een respectabele en invloedrijke ridder die de bouw van een nieuwe collegiale kerk financierde. Hij weet nog niet welke ernstige problemen zijn talent als beeldhouwer hem gaan bezorgen. Drie Christussen, dat is drie keer dezelfde goede week in 1353. Drie keer dezelde personages die in dezelfde plaats hun rol spelen. Drie keer de heilige lijkwade die eindelijk opduikt.

Wil je het boek lezen?Drie Christussen 001 in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur ... Bajram. Lezen Drie Christussen 001 Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN