De twaalf huizen

De twaalf huizen - H. Sasportas | Tiliboo-afrobeat.com

...in de astrologie heeft betrekking op een (gewoonlijk) twaalfvoudige verdeling van de horoscoop die afhankelijk van tijd en plaats is ... De twaalf huizen - H. Sasportas | Boeken.com ... . De huizen in de horoscoop zouden te maken hebben met de verschillende levensgebieden. De plaats waar een planeet staat geeft volgens deze opvatting weer op welk gebied de planeet werkzaam zal zijn. Verpleeghuis De Twaalf Hoven dankt zijn naam aan de twaalf mooie binnentuinen. ... In de huizen wordt een eigen huishouding gevoerd. Zo wordt er dagelijks gekookt en doet men zelf de was. Wonen met zorg. Het g ... De twaalf huizen van Howard Sasportas | Boek en recensies ... ... . ... In de huizen wordt een eigen huishouding gevoerd. Zo wordt er dagelijks gekookt en doet men zelf de was. Wonen met zorg. Het gebouw van De Twaalf Hoven heeft een vriendelijke en open uitstraling. Alle ruimtes liggen op de begane grond en de sfeer is huiselijk. De twaalf huizen zijn een uitbreiding in de horoscoop. Het eerste huis begint altijd bij de as...

INFORMATIE

AUTEUR
H. Sasportas
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
De twaalf huizen.pdf

OMSCHRIJVING

Howard SasportasDe twaalf huizenEen astrologische interpretatie van de twaalf huizen in de horoscoop Prijs: ca. 22,50 Pagina's: 472 Bindwijze: Paperback ISBN: 978 90 6378 263 4 De astrologische huizen behoren tot de fundamentele bouwstenen van de horoscoop. De auteur toont aan dat een psychologische invulling van het astrologische begrippenkader een onmisbare uitbreiding is van de astrologische traditie.

Wil je het boek lezen?De twaalf huizen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur H. Sasportas. Lezen De twaalf huizen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN