Handboek Marietje Kessels project

Handboek Marietje Kessels project - Betty-Ann Blommers | Tiliboo-afrobeat.com

...e Kessels Project 30 jaar! Het Marietje Kessels Project is een begrip in Tilburg en bestaat sinds 2020 dertig jaar! Al bijna dertig jaar leerden meer dan vijftigduizend Tilburgse kinderen wat een ja-, nee- of twijfelgevoel is ... Handboek Marietje Kesselsproject - K. van Helvoort, Y ... ... . Hoe ze in hun kracht kunnen staan. Hoe ze op een goede manier hun grenzen kunnen aangeven. Handboek Marietje Kessels project 1e druk is een boek van Betty-Ann Blommers uitgegeven bij Uitgeverij S.W.P. B.V.. ISBN 9789088505898 Het Marietje Kessels Project is in 1990 in Tilburg van start gegaan als een weerbaarheidsproject voor kinderen van groep 7 en 8 van de basisschool. Het Marietje Kessels Project is in 1990 in Til ... Marietje Kessels Project 30 jaar! ... .W.P. B.V.. ISBN 9789088505898 Het Marietje Kessels Project is in 1990 in Tilburg van start gegaan als een weerbaarheidsproject voor kinderen van groep 7 en 8 van de basisschool. Het Marietje Kessels Project is in 1990 in Tilburg van start gegaan als een weerbaarheidsproject voor kinderen van groep 7 en 8 van de basissc...

INFORMATIE

AUTEUR
Betty-Ann Blommers
DIMENSIE
7,9 MB
BESTANDSNAAM
Handboek Marietje Kessels project.pdf

OMSCHRIJVING

Handboek Marietje Kessels project 1e druk is een boek van Betty-Ann Blommers uitgegeven bij UitgeverijS.W.P. B.V.. ISBN 9789088505898 Het Marietje Kessels Project is in 1990 in Tilburg van start gegaan als een weerbaarheidsproject voor kinderen van groep 7 en 8 van de basisschool. Het project bestaat uit een reeks van twaalf seksespecifieke lessen. Het doel van het project is het vergroten van de weerbaarheid van kinderen. Om zo de kans te verkleinen dat zij slachtoffer worden van machtsmisbruik en/of zichzelf schuldig (gaan) maken aan grensoverschrijdend gedrag. Vormen van machtsmisbruik die in de training aan de orde komen zijn bijvoorbeeld groepsdruk, pesten, internetveiligheid en kindermishandeling.Het Marietje Kessels Project vindt op andere plekken in heel Nederland navolging.Deze compleet herziene uitgave van het boek sluit aan bij de wijze waarop het programma tegenwoordig uitgevoerd wordt: Marietje Kessels 2.0! Kenmerkend zijn de actieve en speelse werkvormen die aansluiten bij de leefwereld van de kinderen en de hedendaagse vormen van grensoverschrijdend gedrag. In de lessen wordt ingegaan op meerdere aspecten van machtsmisbruik. Het boek geeft inzicht in de opzet, randvoorwaarden en onderbouwing van het project.Kortom: een boek dat in de kast van iedere weerbaarheidstrainer én betrokkene bij het programma in de kast hoort te staan!Voor meer informatie over het Marietje Kessels Project gaat u naar de website www.marietjekessels.com Hier kunt u ook terecht voor informatie of het bestellen van de dvd 'Kindermishandeling. Wat is het en hoe kun je het stoppen?' en het weerbaarheidsschriftje.

Wil je het boek lezen?Handboek Marietje Kessels project in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Betty-Ann Blommers. Lezen Handboek Marietje Kessels project Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN