Grote letter bibliotheek 2857 - Kinderspel

Grote letter bibliotheek 2857 - Kinderspel - Marianne Hoogstraaten | Tiliboo-afrobeat.com

...ij Grote Letter Bibliotheek maakt al meer dan 50 jaar mooie boeken in grote letters ... Kinderspel Dutch Edition Marianne… - voor €4,99 ... . Onze boeken hebben een eigentijds design en zijn allemaal voorzien van een harde band zodat ze extra stevig zijn in het gebruik. Sylvia combineert haar drukke baan als tandarts met de zorg voor haar vijfjarige dochter. Na haar scheiding heeft ze haar leven net weer op de railsals er in Nederland een reeks aanslagen wordt gepleegd. Mensen worden angstig. Sylvia gelooft dat zulke dingen zich ver van haar bed afsp ... Home - Grote Letter Bibliotheek ... . Mensen worden angstig. Sylvia gelooft dat zulke dingen zich ver van haar bed afspelen. Totdat haar leven van de ene op de andere dag op zijn kop wordt gezet en zij de spil wordt in het ... Als Luke Fitzwilliam na jaren terugkomt in Engeland, ontmoet hij in de trein een oude dame die wel een zus zou kunnen zijn van Miss Marple. Ze vertelt...

INFORMATIE

AUTEUR
Marianne Hoogstraaten
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Grote letter bibliotheek 2857 - Kinderspel.pdf

OMSCHRIJVING

Sylvia combineert haar drukke baan als tandarts met de zorg voor haar vijfjarige dochter. Na haar scheiding heeft ze haar leven net weer op de railsals er in Nederland een reeks aanslagen wordt gepleegd. Mensen worden angstig.Sylvia gelooft dat zulke dingen zich ver van haar bed afspelen. Totdat haar leven van de ene op de andere dag op zijn kop wordt gezet en zij de spil wordt in het gruwelijke spel van een niets en niemandontziende terrorist.

Wil je het boek lezen?Grote letter bibliotheek 2857 - Kinderspel in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Marianne Hoogstraaten. Lezen Grote letter bibliotheek 2857 - Kinderspel Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN