Terug naar Hiroshima

Terug naar Hiroshima - Bob Van Laerhoven | Tiliboo-afrobeat.com

...aar Hiroshima Houtekiet Antwerpen / Amsterdam De auteur ontving voor het schrijven van deze roman financiële steun van het Vlaams Fonds voor de Letteren ... De mooiste bezienswaardigheden van Hiroshima, Japan ... . "Terug naar Hiroshima" is een pseudo-historische roman waarin de auteur een uiterst beklemmende sfeer heeft geschapen, of beter de Japanse mystiek voelbaar heeft gemaakt. De verschillende afwisselende verhaallijnen, eerste en derde persoon, tegenwoordige en verleden tijd, zorgen voor een boeiend relaas dat men moeilijk uit de hand kan leggen. In Hiroshima brengt het lot een aantal mensen samen in een confrontatie die dramatische gevolgen heeft. De West-Vlaamse diplomatenzoon Xavier Douterloi ... Dagtrip Miyajima vanuit Hiroshima - Reizen over de wereld ... . In Hiroshima brengt het lot een aantal mensen samen in een confrontatie die dramatische gevolgen heeft. De West-Vlaamse diplomatenzoon Xavier Douterloigne keert terug naar de ¿Stad van de Vrede¿ om in het reine te komen met de dood van zijn zus Anna. In Hiroshima brengt het lot een aantal mensen samen in een confrontatie die dramatische gevolgen heeft. De West-Vlaamse di...

INFORMATIE

AUTEUR
Bob Van Laerhoven
DIMENSIE
7,9 MB
BESTANDSNAAM
Terug naar Hiroshima.pdf

OMSCHRIJVING

Japan, 1995. De economische bubbel is gebarsten, het land verkeert in de zwaarste economische crisis sinds de Tweede Wereldoorlog.In Hiroshima brengt het lot een aantal mensen samen in een confrontatie die dramatische gevolgen heeft. De West-Vlaamse diplomatenzoon Xavier Douterloigne keert terug naar de ‘Stad van de Vrede’ om in het reine te komen met de dood van zijn zus Anna. Inspecteur Takeda vindt een mis¬vormde, dode baby onder het Vredesmonument, een herinnering aan het oorlogsverleden van de stad. Een yakuza-leider, van wie wordt gezegd dat hij de Japanse demon Rokurobei incarneert, verdedigt meedogenloos zijn misdaad¬imperium tegen zijn dochter Mitsuko. De punkauteur Yori, bezeten door de ultranationalistische idealen van zijn idool Mishima, deinst voor niets terug om de roman waarvan hij droomt te kunnen schrijven.Het onuitwisbare verleden van Hiroshima speelt een sinistere rol. De experimenten van de Japanse geheime eenheid 731 tijdens de Tweede Wereldoorlog leggen een duistere smet op de keizerlijke familie.

Wil je het boek lezen?Terug naar Hiroshima in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Bob Van Laerhoven. Lezen Terug naar Hiroshima Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN