Late zomer vroege herfst

Late zomer vroege herfst - Ijda Smits | Tiliboo-afrobeat.com

...mer, vroege herfst is als een soort dagboek maar toch niet helemaal ... Late zomer vroege herfst: 61 dagen tekenen en schrijven op ... ... . Het lijkt ook op de vroegere boekjes met emblemata, maar dat toch ook niet helemaal. Het is de neerslag van een warme zomer die hoofdzakelijk binnen werd doorgebracht. Te koop via mijn webshop Late zomer vroege herfst (Paperback). IJBer / IJda Smits is kunstenaar en woont en werkt in Amsterdam.Late zomer, vroege herfst is als een soort dagboek... Late zomer, vroege herfst is klaar. Late zomer, vroege herfst i ... Late zomer/ vroege herfst - Bloemen Willems Dimitri | Facebook ... ... Late zomer, vroege herfst is klaar. Late zomer, vroege herfst is als een soort dagboek maar toch niet helemaal. Het lijkt ook op de vroegere boekjes met emblemata, maar dat toch ook niet helemaal. Het is de neerslag van een warme zomer die hoofdzakelijk binnen werd doorgebracht. Mijn nieuwe boek 'Late zomer vroege herfst' is gepubliceerd! Na veel uren van zwoegen op mijn Ipad en achter mijn Mac, de ...

INFORMATIE

AUTEUR
Ijda Smits
DIMENSIE
7,7 MB
BESTANDSNAAM
Late zomer vroege herfst.pdf

OMSCHRIJVING

IJBer / IJda Smits is kunstenaar en woont en werkt in Amsterdam.Late zomer, vroege herfst is als een soort dagboek maar toch niet helemaal. Het lijkt ook op de vroegere boekjes met emblemata, maar dat toch ook niet helemaal. Het is de neerslag van een warme zomer die hoofdzakelijk binnen werd doorgebracht. Maar was het wel zo warm? Iedere dag in augustus en september 2013 is een tekening gemaakt op de Ipad, en een stukje dagboektekst geschreven in een speciaal programma dat datum, tijd en weer bijhield.

Wil je het boek lezen?Late zomer vroege herfst in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Ijda Smits. Lezen Late zomer vroege herfst Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN