Handboek XAML

Handboek XAML - Antoni Dol | Tiliboo-afrobeat.com

... XAML (Paperback). XAML staat voor eXtensible Application Markup Language en is de nieuwe, declaratieve taal voor het programmeren van ... Handboek XAML: Amazon.it: Antoni Dol: Libri in altre lingue ... ... Handboek XAML XAML staat voor eXtensible Application Markup Language en is de nieuwe declaratieve taal voor het programmeren van gebruikersinterfaces voor Windows-applicaties Silverlight-browserapplicaties en applicaties voor Windows Mobile en mobiele telefoons van... Handboek XAML XAML staat voor Extensible Application Markup Language en is de nieuwe, declaratieve taal voor het programmeren van ... Handboek Silverlight 3 - Van Duuren Media ... ... Handboek XAML XAML staat voor Extensible Application Markup Language en is de nieuwe, declaratieve taal voor het programmeren van gebruikersinterfaces voor Windows-applicaties, Silverlight-browserapplicaties en applicaties voor Windows Mobile en mobiele telefoons van Nokia. XAML staat voor eXtensible Application Markup Language en is de nieuwe, declaratieve taal voor het programmeren van gebruikersinterfaces voor Windows-applicaties, Silverlight-browserapplicaties en applicatie...

INFORMATIE

AUTEUR
Antoni Dol
DIMENSIE
8,6 MB
BESTANDSNAAM
Handboek XAML.pdf

OMSCHRIJVING

XAML staat voor eXtensible Application Markup Language en is de nieuwe, declaratieve taal voor het programmeren van gebruikersinterfaces voor Windows-applicaties, Silverlight-browserapplicaties en applicaties voor Windows Mobile en mobiele telefoons van Nokia. Wat HTML is voor websites, is XAML voor dit soort applicaties. Dit geheel in kleur uitgevoerde boek beschrijft XAML vanuit het standpunt van een designer van gebruikersinterfaces en behandelt onder andere: - Kleur en brushes - Tekst, fonts en typografie - Documentlay-out - Shapes en geometry - UI Controls - Screenlay-out - Styles - Templates - Resources - Skins en themes - Transformaties, animatie en 3D - Bitmapeffects XAML is dé mark-uptaal voor applicaties op basis van Windows Presentation Foundation, onderdeel van het .NET 3.x-platform, waarmee interfaces voor Windows Vista en browserapplicaties in Silverlight geprogrammeerd worden. In begrijpelijke taal en voorzien van vele afbeeldingen, biedt het Handboek XAML een compleet overzicht en een helder naslagwerk van de uitgebreide mogelijkheden van XAML en WPF. Een noodzakelijke aanvulling op uw kennis op het gebied van interfacedesign voor de komende jaren.

Wil je het boek lezen?Handboek XAML in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Antoni Dol. Lezen Handboek XAML Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN