De schrijver en zijn vrouw

De schrijver en zijn vrouw - Greetje van den Berg | Tiliboo-afrobeat.com

...schrijver, de moordenaar en zijn vrouw interviewt Twan Huys schrijver Tim Krabbé over het contact dat hij met Ferdi en Els had ... En de vrouw, zij schreef voort - De Groene Amsterdammer ... . De documentaire daagt je uit om een moordenaar niet enkel als een monster te zien, maar roept ook de vraag op wat Krabbés redenen zijn om Ferdi E. te verdedigen. De schrijver, de moordenaar en zijn vrouw In september 1987 ontvoert en vermoordt Ferdi E. de Ahold-topman Gerrit Jan Heijn. De rechtbank veroordeelt Ferdi tot twintig jaar gevangenisstraf en tbs. Schrijver Tim Krabbé bezoekt Ferdi E. veertien jaar ... bol.com | De schrijver en zijn vrouw (ebook), Greetje van ... ... . De rechtbank veroordeelt Ferdi tot twintig jaar gevangenisstraf en tbs. Schrijver Tim Krabbé bezoekt Ferdi E. veertien jaar lang in de gevangenis. In 1987 ontvoert en vermoordt Ferdi E. de Ahold-topman Gerrit Jan Heijn. Hij wordt veroordeeld tot twintig jaar cel en tbs. Schrijver Tim Krabbé bezoekt hem veertien jaar lang in de gevangenis. De schrijver ...

INFORMATIE

AUTEUR
Greetje van den Berg
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
De schrijver en zijn vrouw.pdf

OMSCHRIJVING

Clemens en Sonja Poortmand besluiten het hectische leven in de stad te ontvluchten naar een landelijk en kindvriendelijk dorp. Sonja is een echte carrièrevrouw; Clemens blijft thuis als huisvader. Maar hij droomt ook van een doorbraak als schrijver.Het jonge gezin raakt snel ingeburgerd in het dorp, maar dan duiken de eerste roddels op. In eerste instantie nemen ze die niet serieus, tot de dag dat Clemens wordt opgepakt op verdenking van kindermisbruik. Hij ontkent in alle toonaarden. Sonja twijfelt echter. Toch besluit ze vierkant achter haar man te gaan staan, al klinkt dat veel eenvoudiger dan het is.Greetje van den Berg schrijft in dit boek over een maatschappelijk thema dat iedereen bezighoudt, maar waar niemand meer in aanraking hoop te komen. Ze doet dat met zo veel overtuigingskracht dat 'zwart' en 'wit, 'goed' en 'fout' nooit meer vanzelfsprekend zullen zijn.

Wil je het boek lezen?De schrijver en zijn vrouw in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Greetje van den Berg. Lezen De schrijver en zijn vrouw Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN