Weconomics praktijk

Weconomics praktijk - Paul Bessems | Tiliboo-afrobeat.com

...conomics praktijk' door Paul Bessems - Onze prijs: €25,66 - Op werkdagen voor 17:00 uur besteld, volgende dag in huis "Weconomics praktijk 1e druk is een boek van Paul Bessems uitgegeven bij Mijnmanagementboek ... Weconomics praktijk door Paul Bessems - Boekhandel Douwes ... .Nl. ISBN 9789461939654 Crisissen volgen elkaar steeds sneller op en duren ook steeds langer. Dat is een teken dat er iets staat te gebeuren. Je hebt dit gevoel waarschijnlijk ook als je auto steeds vaker naar de garage moet en daar ook steeds langer ... Boek Weconomics Praktijk - Praktische adviezen voor het opzetten van communities - Oude managementconcepten werken niet meer en automatisering maakt ons niet echt productiever. We staan aan de vooravond van ... Boek Weconomics Praktijk ... ... Boek Weconomics Praktijk - Praktische adviezen voor het opzetten van communities - Oude managementconcepten werken niet meer en automatisering maakt ons niet echt productiever. We staan aan de vooravond van een parad...

INFORMATIE

AUTEUR
Paul Bessems
DIMENSIE
3,8 MB
BESTANDSNAAM
Weconomics praktijk.pdf

OMSCHRIJVING

"Weconomics praktijk 1e druk is een boek van Paul Bessems uitgegeven bij Mijnmanagementboek.Nl. ISBN 9789461939654 Crisissen volgen elkaar steeds sneller op en duren ook steeds langer. Dat is een teken dat er iets staat te gebeuren. Je hebt dit gevoel waarschijnlijk ook als je auto steeds vaker naar de garage moet en daar ook steeds langer verblijft. Dat is meestal een teken dat de auto aan vervanging toe is. Zo is het ook met onze ""welvaartmachine'. De sleutel tot welvaart is steeds het verbeteren van onze productiviteit geweest, ook nu weer. Automatisering, maar ook social media en allerlei HR- en managementconcepten zoals het nieuwe werken hebben ons de afgelopen decennia nauwelijks productiever gemaakt. Dit komt vooral, omdat we het verwerken van informatie nog vaak binnen de muren van bedrijven organiseren. Beter is dit werk met professionele communities, gedeelde informatienetwerken en een algemene datanutsvoorziening te organiseren. Weconomics is hier een programma, een organisatiemodel en een infrastructuur voor. Dit boek richt zich vooral op de specialist die op basis van een gedegen analyse van ons welvaartsprobleem en de manier waarop onze welvaartmachine werkt, nieuwe werkorganisaties wil gaan ontwerpen."

Wil je het boek lezen?Weconomics praktijk in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Paul Bessems. Lezen Weconomics praktijk Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN