Sociaal agogisch basiswerk - Bedrijfsmaatschappelijk werk

Sociaal agogisch basiswerk - Bedrijfsmaatschappelijk werk - B Schaafsma-Groenveld | Tiliboo-afrobeat.com

...agogisch basiswerk - Bedrijfsmaatschappelijk werk 1e druk is een boek van B ... Deeltijd Bedrijfsmaatschappelijk Werk | CHE ... . Schaafsma uitgegeven bij Bohn Stafleu van Loghum. ISBN 9789031332144 Het basisboek Bedrijfsmaatschappelijk werk is thematisch van opzet. Sociaal agogisch basiswerk - Individuele gesprekvoering is een geweldig boek. We raden u aan het boek van Sociaal agogisch basiswerk - Individuele gesprekvoering PDF te downloaden op onze website mmark.nl Er zijn ook andere boeken van de auteur Sociaal agogisch basiswerk - In ... Sociaal agogisch basiswerk - Bedrijfsmaatschappelijk werk ... ... .nl Er zijn ook andere boeken van de auteur Sociaal agogisch basiswerk - Individuele gesprekvoering Bedrijfsmaatschappelijk werk: Hulpverlening, begeleiding en advies voor medewerker en organisatie (Sociaal agogisch basiswerk) alle aanbiedingen vergelijken Beste prijs: € 47, 95 (vanaf 19-04-2016) Het basisboek Bedrijfsmaatschappelijk werk is thematisch van opzet. Eerst komen de (eigen)aardigheden van het b...

INFORMATIE

AUTEUR
B Schaafsma-Groenveld
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Sociaal agogisch basiswerk - Bedrijfsmaatschappelijk werk.pdf

OMSCHRIJVING

Sociaal agogisch basiswerk - Bedrijfsmaatschappelijk werk 1e druk is een boek van B. Schaafsma uitgegeven bij Bohn Stafleu van Loghum. ISBN 9789031332144 Het basisboek Bedrijfsmaatschappelijk werk is thematisch van opzet. Eerst komen de (eigen)aardigheden van het bedrijfsmaatschappelijk werk aan bod: de geschiedenis, de actuele invloeden, de kenmerken van het huidige bedrijfsmaatschappelijk werk en de organisatie als werkterrein. Vervolgens is er aandacht voor het hulpverlenen: methodische individuele hulpverlening, het verwijzen van medewerkers naar gespecialiseerde instellingen en groepshulpverlening. Problemen zijn er in soorten. Zowel problemen die samenhangen met het werk (werkstressproblematiek, conflicten, organisatieveranderingen, ongewenst gedrag, traumaopvang en nazorg) als persoonlijke en priv -problemen die doorwerken in de werksituatie. De aard van de problematiek is medebepalend voor de mogelijkheden en werkwijze van het bedrijfsmaatschappelijk werk. Het laatste hoofdstuk beschrijft de mogelijkheden van samenwerken en geeft aandacht aan doel en werkwijze van het sociaal-medisch team, behandelt consultatie aan leidinggevenden en gaat in op de signalerings-, advies- en voorlichtingstaken.

Wil je het boek lezen?Sociaal agogisch basiswerk - Bedrijfsmaatschappelijk werk in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur B Schaafsma-Groenveld. Lezen Sociaal agogisch basiswerk - Bedrijfsmaatschappelijk werk Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN